“Автомайдан” у Тернополі робить акцент на допомогу армії

Поділитися

Тернопільський осередок Всеукраїнського об’єднання «Автомайдан», зважаючи на складну ситуацію в Україні, пов’язану із проведенням на Сході країни антитерористичної операції об’єднує зусилля задля допомоги нашим військовим із Об’єднанням заради громади «Ядро». Про це повідомив один з лідерів «Автомайдану» Ігор Василів.

– Головним завданням «Автомайдану» на сьогоднішній день є винятково допомога нашим військовим. Один переобладнаний автомобіль для перевезення поранених ми уже відправили у зону бойових дій. Зараз спільно з ОЗГ «Ядро» працюємо над купівлею та переобладнанням ще одного. Як показує хід проведення АТО, це питання є досить актуальним, – додає Ігор Василів.

Інші проекти Автомайдану, скеровані на люстрацію правоохоронців та покращення роботи ДАІ, у такій ситуації відходять на другий план. Варто зауважити, що ми не полишаємо цю роботу, а лише даємо ДАІвцям час привести їхню діяльність до норми, про що готуємо відповідні звернення начальнику УДАІ УМВС України в області А. Матрифайлу. Після врегулювання ситуації в державі ми разом із нашими побратимами, які повернуться зі Сходу, перевіримо, що зробив начальник ДАІ для того, щоб цей орган виконував свої функції, а не займався розробленням корупційних схем для власного збагачення.

Звернення голови обласної ради до Президента та Уряду щодо “гуманітарного конвою”

Бизнесмен обещает $200 тыс за голову Дмитрия Грицюка, глумившегося над телом убитого солдата