Чому керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області вважають ставлеником Януковича?

Поділитися

Народний депутат України Володимир Бойко пояснив чому критикує діяльність  керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдана Юлика.

“Виявляється, ще є люди, які обнадійливо вірять, що усі, кого призначає нова влада на керівні посади, є найжорсткішими борцями з режимом Януковича. В мене запитала одна людина, чому я вважаю керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області недобитком попередньої влади. Вважаю за доцільне пояснити!
Кожен з нас добре пам’ятає листопадові події минулого року. Після відмови Януковича підписувати уже готову Угоду про Асоціацію з ЄС терпіння людей лопнуло. Найактивніші студенти та журналісти вийшли на Майдан Незалежності та розпочали мирну Революцію Гідності.

Губернатор Тернопільщини Сиротюк (зліва) задоволений такою ганебною роботою Юлика (справа) через які причини? Як ви думаєте?
Губернатор Тернопільщини Сиротюк (зліва) задоволений такою ганебною роботою Юлика (справа) через які причини? Як ви думаєте?

Про не менш важливий період в житті сьогоднішнього керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області говорить його біографія. Саме в листопаді, коли в державі розпочались протести, Богдана Юлика призначено першим заступником начальника САД в області. Може підвищення по службі відбулось через його активну державницьку позицію? Ні! Може він на кожному кроці волав про незгоду із діями сім’ї Януковича? Теж ні! Може він почав піднімити спротив всередині колективу, одним із керівників якого був? Також ні! Може він організував похід співробітників до тодішнього намісника Януковича в Тернопільскій області Хоптяна, щоб попередити про неприпустимість реалізації диктаторських планів? Та ні! Може, будучи заступником керівника Служби автодоріг він заявив про неприпустимість знищення дорожньої галузі через виконання політичних проектів Клименка за рахунок кредитів в його банку? Також ні! Скоріш за все, таке призначення відбулось за те, що він чемно виконував ті вказівки, які надходили. Тобто, я вважаю його однією із складових ланок в системі влади Януковича.
Що мало відбутись із такими після втечі Януковича? На мою думку – “чемодан, вокзал, Ростов”! Нехай би їхали за своїм гарантом!
В перші дні після розстрілів на Майдані представники попередньої влади не знаходили собі місця. Більшість з них навіть не виходили на роботу, бо звідти їх могли повикидати разом із кріслами. Та вже за тиждень вони почали відчувати свою безкарність і можливість домовлятись із новою владою. Так в нас почали появлятись перепризначення на керівних посадах “папєрєдніків”. Так в нас появились недобитки влади Януковича. Чому таких людей почали призначати? Хтось може сказати, що коли людина є професіоналом в своїй сфері, то можна було б упустити його минуле. Згідний! Але щоб бути професіоналом в будівництві і ремонті доріг, то, на мою думку, потрібно було б хоча б тиждень шуфльою асфальт на дорозі покидати.
Та чим більше проходить часу, тим для мене більше зрозуміло, навіщо недобитків влади Януковича призначали і продовжують призначати на керівні посади. Для прикладу ще раз хочу вказати на факт розтрати державних коштів, який я висвітлив минулого тижня. Виявляєть, що при бажанні за державні кошти можна купувати матеріали для виготовлення асфальту в декілька разів дорожче. Та ще й у суб’єкта підрриємницької діяльності, який всього декілька днів перед цим був зареєстрований. Та більше на ознаку недобитка влади Януковича вказує ще один факт. Як і годиться в таких випадках, відразу ж керівництвом Служби автомобільних доріг та облавтодору призначена перевірка. Тільки перевіряється не причина закупівлі бітуму по завищених цінах, а чому інформація про це була поширена у ЗМІ. Скажу чесно. Нагадує старі і заїжджені схеми розтрати державних коштів.
Наголошую, що ця інформація є моєю особистою думкою. Як правило, після поширення мною фактів серйозних недоопрацювань в дорожній галузі, кгбістські писаки змушені включати фантазію та поширювати брехню про мене та мою сім’ю. Для цього використовується анонімний сайт, який регулярно першим поширює прес-релізи про роботу обласного управління СБУ, керівником якого є батько начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, що теж встиг попрацювати в часи режиму Януковича. Вони думають, що поширення брехні мене зупинить. Але ні! Не зупиняє! Тому чекаю на чергові маразми людей, які б мали б недопустити війни в Україні”, – повідомив у Фейсбуці народний депутат.

Анатолій Гриценко: “Громадянська позиція” не продала у списку жодного місця!

Як у Тернополі халтурять при ремонті доріг (відео, фото)