Анатолій Гриценко: “Громадянська позиція” не продала у списку жодного місця!

Поділитися

Лідер «Громадянської позиції» заявляє, що партію обливають брудом, воюють брехнею і наклепами, аби не пропустити політсилу до Верховної ради. Такої кількості замовного бруду у ЗМІ, стверджує Анатолій Гриценко, не було при жодному з Президентів. Петро Порошенко повинен дбати про дію законів в Україні і її захист від зовнішнього ворога. Та не боятись правдивого слова на свою адресу.

Непідконтрольні – ні олігархам, ні владі

  • «Громадянська позиція» не продала у списку жодного місця! Жодного! – заявив Анатолій Гриценко. – Її на виборах не фінансує жоден олігарх. Жоден! Ми їм нічого не винні. Непідконтрольні – ні олігархам, ні владі. Через те вони нас так люто ненавидять і паплюжать на своїх каналах.

Замість пошуку мародерів і зрадників, PR-прокурор Матіос став зіркою екранів: воює проти нас брехнею і наклепами, аби не допустити Громадянську позицію у Раду, стверджує Анатолій Гриценко.

– Такої кількості замовного бруду, як на цих виборах, проти мене в ЗМІ не вкидали при жодному з президентів, – заявив лідер. – Але «Громадянська позиція» буде в парламенті. Захищати людей!

Замість чорного піару, перші особи держави мали б терміново визначитись із кандидатурою на посаду міністра оборони, адже потрібно планувати підготовку армії до зими і нову дислокацію військ.

Міністром оборони має бути стратег

На посаду міністра оборони України повинна бути призначена людина, якій не потрібно проводити лікнеп, яка має незаперечну репутацію серед військових і зможе швидко спланувати військовий бюджет та програму розвитку армії на наступний рік.

Про це заявив лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, коментуючи відставку міністра оборони Гелетея.

  • Рішення про призначення Гелетея міністром оборони було помилковим, – каже Анатолій Гриценко. – На даному етапі в армії потрібна людина, яка має незаперечну репутацію серед військових. Воєнний стратег, який вміє планувати і розвивати армію, на рівні говорити з міністрами інших держав.

Міліцейський генерал – це не така кандидатура. Добре, що президент виправив цю помилку, вважає лідер «Громадянської позиції».

  • Вже середина жовтня, а ще 15 вересня мав бути проект воєнного бюджету, – наголосив Анатолій Гриценко. – Стратегія розвитку армії на наступний рік.

Тому повинна бути людина, якій не треба проводити лікнеп, яка швидко спланує і бюджет, і програму розвитку, і включиться максимально швидко в забезпечення військ. Адже потрібно планувати підготовку армії до зими і нову дислокацію військ, вважає Анатолій Гриценко.

Сміття у Тернополі будуть вивозити вчасно?

Чому керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області вважають ставлеником Януковича?