Голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв підтримав Олега Захарківа

Поділитися

8 жовтня у Козовій та Бережанах відбулася зустріч з кандидатами в депутати до Верховної ради України від «Об’єднання Самопоміч» Єгором Соболєвим та Олегом Захарківим.
Єгор Соболєв є головою Громадського люстраційного комітету що був створений після Євромайдану за рішенням ВО «Майдан», співзасновник партії «Воля». Олег Захарків підтриманий «Об’єднанням Самопоміч» як кандидат в депутати до Верховної Ради України по 165 Зборівському округу – директор обласного комунального музею Богдана Лепкого в м. Бережани, очільник громадського формування Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні, керівник Координаційного центру підтримки бійців в зоні АТО.
«Вулична люстрація – це відповідь людей на те, що вони вже змінились, а держава ще ні. Ухвалення закону про люстрацію далось активістам дуже складно… Закон вимагатиме у всіх, хто не може пояснити походження свого майна чи майна своїх близьких родичів – піти з займаної посади. Окрім того, всі високопосадовці часів Януковича, також змушені піти з посади. А також всі люди, причетні до структури КДБ також не можуть займати посади в системі української влади», – наголосив Соболєв.
«Команда «Самопомочі» – це молоді, креативні, талановиті та патріотичні люди, які несуть відповідальність за свої слова. Україні потрібні зміни, ці зміни можуть зробити молоді та чесні люди, які власними діями вже доказали, що готові жити та боротися в ім’я України. В парламенті нам потрібні нові люди. Моя участь у виборчій кампанії – це продовження боротьби, депутатське посвідчення мені дасть змогу працювати в кілька разів ефективніше. Гасло нашої команди дуже просте: Візьми і зроби! Я щиро вдячний Єгору Соболєву за підтримку. У парламенті робитиму все від мене залежне для процвітання рідного краю, – зауважив Олег Захарків.

Заступник мера Тернополя очолив партію “УДАР” в Луцьку

Петро Порошенко звільнив голову СБУ на Тернопільщині