Заступник мера Тернополя очолив партію “УДАР” в Луцьку

Поділитися

stemkovskyЗаступник міського голови Тернополя, одіозний Владислав Стемковський переметнувся з партії свого шефа – Сергія Надала і очолив міську організацію політичної партії “УДАР” Віталія Кличка.Тернополяни радіють, що, можливо, Стемковського не стане у Тернополі і наше розграбоване місто командою Надала оживе.

Як відомо, 11 жовтня відбулися збори Луцької міської організації Політичної партії «УДАР» Віталія Кличка, на якій партійці обрали нове керівництво та обговорили плани діяльності організації. Засідання проходило  в конференц-залі готелю «Україна», повідомляє в прес-служба партії.

Розпочала роботу зборів голова Волинської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Наталія Петрівна Куривчак (Фірко). Вона ознайомила присутніх з порядком денним заходу. Основними питаннями було обрання голови та статутних органів правління міської організації.

ОДИН З ПАРТІЙЦІВ
ОДИН З ПАРТІЙЦІВ “УДАРУ”, ЗНАЮЧИ НАПЕВНО, СИТУАЦІЮ У ТЕРНОПОЛІ, РОЗПЛАКАВСЯ ПРОСТО ПІД ЧАС ГОЛОСУВАННЯ. ШКОДА, НАПЕВНО, ЧОЛОВІКОВІ І ПАРТІЇ, І ЛУЦЬКА

Головою Луцької міської організації Політичної партії «УДАР» обрано Владислава Стемковського (2001 р. – радник віце-прем’єр-міністра України з молодіжної політики українофоба Володимира Семиноженка в уряді Кінаха, що змінив тоді народний уряд Ющенка-Тимошенко; 2006 – 2008 рр. – заступник Луцького міського голови – керуючий справами виконавчого комітету; 2010 – директор Центру – Муніципальних Реформ «Луцьк 1432»; з 2011 – заступник Тернопільського міського голови).

За словами Владислава Стемковського, долучитися до «УДАРу» його мотивувала діяльність партії як на місцевому, так і на всеукраїнському рівні.

Основними цілями, які ставитиме перед собою нове керівництво, стане відстоювання інтересів міської громади, налагодження тісної співпраці з громадськими організаціями та іншими політичними силами в напрямку вирішення проблемних питань, популяризація ідей та положень програми партії УДАР, підготовка до місцевих виборів.

«При досягненні цілей керівництво організації в своїй діяльності завжди дотримуватиметься принципів демократичності, системності та прозорості» – зазначив Стемковський, який курує у Тернополі знищену ним же комунальну галузь.

Як відомо, Владислав Стемковський є один з найгірших фахівців міської ради, за яким постійно ростуть золоті верби. Саме його “стараннями” комунальна сфера файного міста знищена, а підприємство міської ради МШЕД оголошено банкротом.

Як у Тернополі халтурять при ремонті доріг (відео, фото)

Голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв підтримав Олега Захарківа