Керівник обласної Служби автомобільних доріг Богдан Юлик буде звільнений чи притягнутий до відповідальності?

Поділитися

Керівник Деренівського асфальтобетонного заводу Ігор Терновий (на фото) відреагував на нездорову ситуацію, яка склалася з ремонтом доріг на Тернопільщині.

“Після мого звернення в обласну прокуратуру, де я показав ОРИГІНАЛИ !!!! видаткових накладних про отриманий бітуму по ціні яка більш як ВДВІЧІ – вдумайтесь ВДВІЧІ!!!!!!!!!!!!!!! перевищує вартість бітуму і становить не 8600 грн за одну тону а 18 000 ( ВІСІМНАДЦЯТЬ !!!!), керівник облавтодору і служби доріг обізвав мене крисою і заявили що ” мусор з хати ніхто не виносить), і як тепер жити і працювати з таким керівником, коли він буде оприлюднювати документи на так звану “закупівлю”інших матеріалів (щебінь, пісок, сіль, бензин, дизпаливо і т. д.) а керівник служби доріг юлик в приказному тоні до директора облавтодору Іваниці дав команду дати мені догану і вигнати “нахрен з роботи” От така то х@рня друзі”,- поділився Терновий наболілим у Фейсбуці.

У правовій державі після оприлюднення таких ганебних фактів діяльності керівництва або сідають на лаву підсудних, або у кращому випадку пишуть заяву на звільнення.  У Тернополі правоохоронці мовчать, мов партизани, а  служба пана Юлика погрожує журналістам судами і криміналом!

Керівник тернопільського облавтодору збрехав журналістам

***

Як у Тернополі януківці продовжують розкрадати в дорожній галузі

***

На злодієві шапка загорілась?

****

Недобитки влади Януковича спереживались за розкриття їхніх схем по відмиванню державних коштів

Журналіст Денис Захарчук написав пророчу книгу (відео)