“Правий Сектор” викинув головного лікаря Теребовлянської районної лікарні у смітник

Поділитися

“Тернопільський «Правий Сектор» продовжив всеукраїнську акцію та провів люстрацію посадовця районного масштабу.

В поле зору активістів потрапив головний лікар Теребовлянської центральної комунальної районної лікарні Стиранка Ярослав Володимирович.

Особа за столом – головний лікар Теребовлянської центральної комунальної районної лікарні Стиранка Ярослав Володимир. Поки що – головний лікар.

Пересічні громадяни запитають «в чому ж його вина?» А от в чому :
• постановою Теребовлянського районного суду цей «поважний сивий чоловік» визнаний винним у корупційних діяннях, які вчиняв на своєму робочому місці та притягнутий до відповідальності за ст. 172-7 КУпАП.
Суб’єктом даного правопорушення у цій статті є особи, зазначені у пункті 1, підпунктах “а”, “б” пункту 2 частини першої ст. 4 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції”.
Дивним здається те, що майже через три місяці після постановлення судового рішення ця особа й надалі обіймає посаду головного лікаря.
Тому активісти «Правого Сектору» вирішили допомогти посадовцю прийняти єдино правильне рішення та написати заяву на звільнення за власним бажанням і запропонували йому нове робоче місце.
Нагадуємо всім, що люстрація не проведена, тому закликаємо всіх «нечестивих» чиновників покаятися . Кара буде!”

Питание для футболиста

Голова обласної ради Василь Хомінець стосовно ситуації, що склалася внаслідок дії постанови Кабінету Міністрів України № 88 від 25.03.2014 року