Як тернополянам запросити іноземців

Поділитися

Клопоти по оформленню запрошень для іноземців лягають на приймаючу сторону. Зважаючи на це, міграційна служба застерігає тернополян, аби не стати жертвою шахраїв, пам’ятайте: запрошення для іноземців на оформлення української можна оформити виключно в органах і підрозділах міграційної служби. Посередники, найімовірніше, за реальні гроші видадуть фальшиві документи, які не дають права на оформлення візи.
Документи, необхідні для оформлення запрошення
Якщо запрошує фізична особа:
– паспорт приймаючої сторони;
– копія паспорта, або іншого документа, що посвідчує особу іноземця, перекладена на українську мову та завірена у нотаріуса.
– інформація, що підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат, пов’язаних з перебуванням іноземця та особи без громадянства на території України (Постанова КМУ від 4 грудня 2013 р. № 884)
Якщо запрошує юридична особа:
– копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
– копія розпорядчого документа про призначення працівників, які відповідають за оформлення документів іноземцям та особам без громадянства, засвідчену в установленому законодавством порядку;
– паспортний документ разом з копіями його сторінок з особистими даними керівника юридичної особи чи уповноваженої особи;
– копія паспорта, або іншого документа, що посвідчує особу іноземця, перекладена на українську мову та завірена у нотаріуса.
– інформація, що підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат, пов’язаних з перебуванням іноземця та особи без громадянства на території України (Постанова КМУ від 4 грудня 2013 р. № 884).
Вартість адміністративної послуги
Документи подаються особисто приймаючою стороною до територіального підрозділу міграційної служби за місцем реєстрації (для фізичних осіб) чи за місцем знаходження (для юридичних осіб).
Сьогодні оформити запрошення вартує: для фізичних осіб 63,06 грн – для юридичних осіб 171,14 грн.
Термін розгляду заяви
Не перевищує 20 днів з дня звернення. Дострокове оформлення – не більше 10 робочих днів.

Кого підтримують тернополяни на виборах до Верховної Ради? (опитування)

Сміття у Тернополі будуть вивозити вчасно?