Кожному українцю при народженні будуть відкривати рахунок у банку на 1 млн. доларів

Поділитися

Колишній нардеп Євген Жовтяк, незважаючи на чотири вищі освіти, наробив купу помилок-опечаток про неграмотного козака Михайла Гаврилюка, оприлюднивши пост у своєму акаунті в Фейсбуці. Колишній нардеп пише (з помилками у виділеному напівжирним шрифтом) :

Нарешті!!!!!!!!!!!!!!! Кожному українцю при народженні будуть відкривати рахунок у банку на 1 млн. додарів. І це зробить народний депутат від Ірпеня і Києво-Святошинського району М. Гаврилюк. А освіта для цього не потрібна. Навіть середня. Достатньо ” поработать на стройках” … Новоспечений депутат не відчуває навіть потреби у підвищеннні свого освітнього рівня. А й справді, навіщо? Добрі дяді скажуть, як правильно проголосувати! І самі виберуть із десятків варіантів найбільш правильний!
Каюсь!!!… Це я зупинив прогрес України на цілих 20 років, бо вважав, що народний депутат повинен зрозуміти написане у законопроектах інших суб’єктів законодавчої ініціативи та вміти писати закони самому. Тому перед тим як у 1994 році балотуватися до Верховної Ради від цього округу, здобув інженерну, управлінську і економічну освіту (а потім ще й юридичну) та здобув досвід роботи із законами на посадах начальника планово-економічного відділу підприємства, зав. сектором райдержадміністрації, головного спеціаліста Кабміну… Ох, як я був неправий . Вибачте мене, шановні виборці, що тричі довірили мені вас предсавляти, а я приховав від вас, що головне, що потрібно, щоб ви мали на рахунках по мільйону, це щоб депутат не вмів ні читати, ні писати…

У ковбасній столиці Тернопільщини розігрують російські солодощі за популяризацію кремлівської соцмережі

У Тернополі відкрили найдорожчу меморіальну дошку з дворічним запізненням (фото, відео)