Невдалий похід у супермаркет мав ще один місцевий житель Тернополя

Поділитися

46-річний Тернополянин, не придумав нічого кращого, як безкоштовно зробити собі «свято душі» за рахунок торгівельного закладу, переповненого різними делікатесами. Зрозумівши, що потрібної суми у нього немає, мужчина вирішив потайки пронести, таку бажану для нього, випивку і закуску. Проте камера відеоспостереження зафіксувала, як надійно заховавши від стороннього ока собі під одяг горілку, шинку та різновиди елітних сирів злодюжка намагався непомітно покинути торговий зал, але був затриманий «на гарячому».
Охоронник супермаркету вчасно побачивши гурмана-крадія, натиснув тривожну кнопку. За лічені хвилини на місце події прибули працівники спеціальної роти груп затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області.
Все це було належним чином задокументовано, поцуплені продукти в цілості повернуті супермаркету, а крадія доставили в Тернопільський міський відділ міліції, де стосовно нього було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

“Мрія” продасть частину землі, щоб вибратись з боргової ями

Чому Олександр Стадник відстоює не чортківську лікарню?