Рік тому на Тернопільщині ніхто й подумати не міг, що настає кінець Януковичу і Партії Регіонів

Поділитися

Рік тому, під час святкування Дня працівників сільського господарства на Тернопільщині  увесь Театральний майдан був завішаний прапорами Партії Регіонів. Тоді ніхто й подумати не міг, що за якийсь тиждень розпочнеться Майдан. Спочатку Євромайдан. Потім політики почнуть “ліпитися” і таки з-під Українського Дому перебіжать на Майдан Незалежності. Потім два місяці зі сцени горе-діячі Яценюк, Тягнибок і Кличко будуть “вішати” побрехеньки. Від них вдало буде дистанціюватися Петро Порошенко, який “пожне плоди” вдалої гри 25 травня на президентських виборах.

Врешті Майдан переможе страшною ціною. “Куля в лоб” стане прем’єром. Політики не домовляться на парламентських виборах.  Свободівці, остаточно скомпрометовані земельними дерибанами, пролетять повз Верховну Раду. Фальшування виборів до парламенту й далі триває.

Нині позиції Порошенка і уряду Яценюка виглядають нібито переконливими. Попри жахливе падіння гривні, українців лякають щотижневим можливим вторгненням Путіна в Україну. повномасштабною війною, так ніби війни зараз не має.

Доки триватиме така маніпуляція? Невже громадські діячі, які вийшли з кримінального середовища, не розуміють, що народ не буде терпіти підміну понять? Всі політологи говорять про суцільне розчарування, хоч насправді кожний українець говорить про незадоволеність владою.

Бракує лише іскри, щоб і цю владу погнати. Стримує людей лише зовнішня загроза з Кремля… Але чи надовго вистачить цього?

Нардеп розповів про “тернопільських китайців” з мертвими президентами (відео)

***

Виявляється, крім Партії регіонів, на Тернопільщині ніхто не вміє вирощувати хліб

***

Агрохолдинг “Мрія” розпочав ремонт доріг, які знищив фурами на Тернопільщині?

***

Керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський згадав про аграріїв, які знищують дороги Тернопільщини

***

Компанія “Мрія” знищила дороги на Підгаєччині

***

Як великий аграрний бізнес знищив дороги на Підгаєччині

***

Як на тернопільських дорогах компанія “Мрія” заробила 114 мільйонів доларів

***

Агрохолдинг “Мрія” закупив 269 тягачів компанії і перерозподілить ринок вантажних автоперевезень

***

Губернатор Тернопільщини їздить до Бережан на гелікоптері?

Тернопільські “кіборги” донецького аеропорту (відео)

Письмо военному комиссару в ответ на повестку