Галицький камерний готується відкрити слухачам таємниці різдвяних мелодій

Поділитися

Вже стало традицією, що Муніципальний Галицький камерний оркестр готує на 25 грудня особливу різдвяну програму. Не стане винятком і цей рік. Саме в день католицького Різдва музиканти представлять тернополянам та гостям міста концерт «Таємниці різдвяних мелодій». Сповнені духом свята, яке відзначає у ці дні весь католицький світ, відкриють програму традиційні європейські різдвяні гімни. А далі, слідуючи традиціям, притаманним країнам Європи, коли з нагоди Різдва та Нового року відбуваються різноманітні бали та карнавали, слухачі зможуть відчути цю атмосферу завдяки музиці Йоганна Штрауса.
Особливого шарму концерту нададуть і улюблені публікою твори Жоржа Бізе, сповнені темпераментних іспанських мотивів та полум’яних пристрастей, а справді казковий настрій створять мелодії Антоніна Дворжака, Лероя Андерсона, Генрі Міллера.
Не обійдеться у програмі і без українських колядок та щедрівок, адже усі ми, долучаючись до європейського Різдва, з нетерпінням чекаємо наших рідних, улюблених різдвяних свят, які зігрівають надією душу, сповнюють серця спокоєм, радістю, допомагають вкотре відчути тепло та затишок дому, зрозуміти давню усталеність українських традицій та їх значення для кожного з нас.
«Давайте разом подорожувати на хвилях музики від європейського до українського Різдва», – запрошує шанувальників музики Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою заслуженого артиста України Василя Феленчака. Відбудеться концерт «Таємниці різдвяних мелодій» 25 грудня в залі Українського Дому «Перемога» ( бульвар Т.Шевченка, 27). Початок о 18 годині.

Поєднувати дві посади віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань і міністра культури проблематично

Яценюк ломает систему образования Украины: почему это хорошо