Начальник Державної екологічної інспекції у Тернопільській області Батіг спробує відсудити догану

Поділитися

16 грудня о 12 годині в  Тернопільському окружному адміністративному суді відбудеться слухання по справі визнання протиправним та скасування наказу про оголошення догани начальнику Державної екологічної інспекції у Тернопільській області – Головному державному інспектору з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області Миколі Батогу. Горе-чиновник, який довів галузь до ручки, хоче знівелювати дисциплінарне стягнення, оскільки воно буде враховане під час розгляду подання Державних екологічних інспекцій про погодження виплати премії керівникам територіальних органів за результатами роботи Держекоінспекції.

Як відомо, на розширеному засіданні колегії Державної екологічної інспекції України від 15 травня 2014 року, тринадцять керівників обласних інспекцій отримали догани, в тім числі й пан Батіг. Дисциплінарне стягнення було застосоване за неналежне виконання службових обов’язків, а саме – за відсутність належної організації та здійснення державного контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища, належного контролю за виконанням посадових обов’язків підлеглими.

Судитися, напевно, є за що. Адже у 2013 році головний екологічний контролер Тернопільщини заробив загальну суму сукупного доходу 107 тисяч 254 гривні, а члени його сім’ї лише 17 тисяч 293 грривні.

На фото 2013 року : Микола Батіг не цурався працювати лікоть в лікоть з Валентином Хоптяном і всією регіональною братією

Игровые автоматы Novomatic и видеослоты Igrosoft: схожесть и отличия софта от известных производителей

Тернополянам більше не потрібно вистоювати у двох чергах, щоб зареєструвати немовля