Роман Заставний посадить Сергія Надала?

Поділитися

Сьогодні у Тернопільському прес-клубі відбулася  прес-конференція народного депутата від Народного фронту Романа Заставного. Це була перша прес-конференція нардепа з Тернопільщини зі складу новообраної Верховної Ради. Роман Йосипович без вступу вирішив відповідати на питання преси. З його відповідей можна скласти пазл, що Олексій Кайда, як нардеп, нічого не зробив, Олег Сиротюк, як губернатор, також невідомо чим займався цілий рік. Свободівець Олег Напора, який керує аграрним сектором Тернопілля – йолоп, який нічого не розуміється в спиртзаводах і меле дурниці, вигідні “Пупсу”.

Лише щодо діючого мера Сергія Надала нардеп уникав гострих кутів. Сьогодні у руках Заставного фактично вся Тернопільська область. І хоч він декларує європейські цінності, принципи порядності і професіоналізму на першому місці, зрозуміло, що завдяки ручним депутатам з “Блоку Петра Порошенка” Тарасу Юрику, Степану і Олегу Барні – Заставний може проштовхнути в коаліції будь-яке рішення. Навіть відносно незалежний нардеп Тарас Пастух отримав мандат завдяки висунутому Народним фронтом ніякого Івана Ковалика. Ймовірно, саме завдяки аналогічній комбінації, Заставний допоможе Сергію Надалу посісти ще раз крісло мера. Наразі у Тернополі жодної потужної альтернативи не має. Ну не брати ж до уваги псевдогромадських діячів, які, за інформацією правоохоронців, навмисне підібрані ” такі специфічні”, щоб відбити будь-яке бажання у тернополян підтримувати будь-яких громадських активістів.

Про себе Роман Заставний розповів, що не має будівельного бізнесу, як і обіцяв, займався донедавна IT-технологіями, куди вклав усі свої кошти.

Про те, чому телеканал ІНТБ, до якого мав стосунок Роман Заставний, а тепер і бізнес-партнер Сергій Надал, відзняв 100% усю прес-конференцію, журналісти не запитували з поваги до колег, яким просто треба годувати сім’ї. Хоча всі кореспонденти добре пам’ятають, як Сергій Надал намагався ледь не на прес-конференціях довести, що якщо не Заставного-екс-мера, то з його оточення точно когось посадять за грати. Схоже, ситуація змінилась кардинально і тепер Заставний зможе посадити Надала в крісло мера.

Щодо Василя Деревляного, який також був однопартійцем Заставного, йому окремий привіт наприкінці відеозапису ))

Роман Заставний “вийшов в люди”. Вперше за 7 місяців після мерства



 

Від чого найбільше радіють українці?

Які насправді патріоти мешкають на Тернопільщині (відео)