Тернопільська Вища футзальна ліга: перемоги фаворитів, бойова нічия Ниви і Колоса

Поділитися

27 грудня у спорткомплексі “Політехнік” відбулися три матчі 6-го туру Тернопільської Вищої футзальної ліги.

Відкривали тур поєдинком наймолодшої команди ліги — Вікінг проти досвідчених майстрів — Металіст. У боротьбі молоді та досвіду мала місце неабияка інтрига. Виграючи з рахунком 3:1, “вікінги” не змогли втримати переможний результат, дозволивши суперникам відзначитися чотири рази. Хет-триком по Вікінгу вистрілив капітан Металіста Ігор Бадло. Після шести турів в активі Ігоря Бадла вже 10 забитих м’ячів.

Вікінг – Металіст 3:5 (Рибак Назар, Слотюк Арсен, Бачинський Іван — Бадло Ігор (3), Гоцалюк Віталій, Бадло Андрій)

А от у дуелі двох районних команд з Теребовлі та Бучача переможців зафіксовано не було. Обидва тайми гри пройшли у напруженій та рівній боротьбі. На перерву команди пішли за рахунку 2:2. Після відпочинку теребовлянська Нива змогла вирватися вперед, але останнє слово було за гравцями Колоса. Відзначимо, що ця нічия стала першою у Вищій лізі.

Нива Теребовля – Колос Бучач 3:3 (Чиряк Ростислав (2), Трошин Назар — Крушельницький Ігор, Дорофей Віктор (2)

Не вийшло інтриги у протистоянні аутсайдера Метаморфози та Ерідона. Останні зуміли відзначитися вже на перших хвилинах гри, а згодом довели свою перевагу у рахунку до 5-ти м’ячів. Все, на що спромоглися гравці Метаморфози — це гол престижу. Ерідон святкує другу перемогу у сезоні. А у Метаморфози справжня чорна полоса — п’ять поразок поспіль.

Метаморфоза – Ерідон 1:5 (Ярмаш Михайло — Шельвіка Володимир (2), Коваль Василь (2), Мороз Назар)

Найрезультативніший та й, власне, найцікавіший поєдинок припав на кінцівку ігрового дня. Як не старалися гравці Арс-Кераміки, але відібрати очки у лідера не судилося. Що вдалося Арс-Кераміці, так це добряче попсувати нерви команді Віталія Паперовського, забивши у ворота опонента чотири рази. До цього часу Агрон-Королівський смак ще не пропускав так багато в одному матчі. Відмітимо, що під час другого тайму червону картку отримав гравець Агрона Михайло Костів. А на останніх секундах Віктор Ковалик з Арс-Кераміки не зумів реалізувати 10-метровий штрафний удар.

Агрон-Королівський смак – Арс-Кераміка 6:4 (Паперовський Віталій, Карпа Михайло, Мороз Тарас, Юрчак Олександр (2), Кіцак Олександр — Ковалик Віктор, Сливка Ігор, Куций Анатолій(2)

Обізнаний – отже, озброєний

Порошенко не відповів на критичні питання журналістів (відео)