Центр бійців АТО хочуть створити у Тернополі

Поділитися

Неодноразово спілкувався з бійцями різних підрозділів. На передовій в них одні психологічні проблеми. А коли приїзджають до дому – в них просто транс. Там свистіли кулі. Тут , як ніби, і Майдану, і війни не було. Нічого не помінялось.
Все ті ж обличчя, все ті ж фрази, все ті ж пусті обіцянки.
Ніде з побратимами зустрітись, ніде просто в колі друзів поговорити, і хоч на пару годин забутись.
Стандартні чиновницькі фрази про реабілітацію, зводяться до виділення палати в лікарні, або спілкування з якимось черговим психологом на зарплаті.
Відвідування лікарні , підсвідомо говорить кожній , я наголошую кожній здоровій людині , що вона хвора. А якщо це не так, а якщо просто хочетося побути самому, в дружній атмосфері тих, що тебе розуміють… Але за одним винятком, прокинувшись в ночі не доведеться хапати в руки автомат… а побачивши поряд сплячих друзів, – просто спокійно заснути…
Враховуючи, вищевикладене, волонтери Складу № 2 допомоги бійцям АТО (вул. Ак. С. Дністрянського 10, м.Тернопіль. тел.068 587-45-53)

звертаються з проханням до всіх:
просимо зголоситись людей, що можуть надати приміщення в Тернополі , або біля нього для відкриття не паперового, а справжнього центру бійців АТО.
Приміщення просимо тимчасово. Можемо провести косметичну побілку, провести електрику, опалення. Якщо не має вікон, щось примудруємо. Адже важливо не євроремонт,
ВАЖЛИВО ЗНАТИ , ЩО ХТОСЬ ПРО ТЕБЕ ДБАЄ!
Допоможемо з посудом, ліжками матрасами, білизною. Ключі передамо бійцям АТО.
Вони самі будуть визначати і підтримувати в ньому порядок. Забезпечимо їх телефонами священників, медиків, юристів, тобто тих людей, що готові не для звітності , а від душі прийти на допомогу.
Без їх запрошення ні чиновник, ні будь-хто інший до Центру бійців АТО не має права завітати.
То ж просимо всіх сприяння, в цій добрій справі.
Технічні питання : 0679963258

Любіть Тернопіль!
Тримайте порох сухим!

Відповідальний по складу № 2
допомоги бійцям АТО
Тарас Білан

Безчинства прокуратури на Тернопільщині

Наше завдання взяти Москву