Забудовник усунув сміттєву проблему

Поділитися

Нещодавно мешканці дому, що на вулиці Живова, 6, поскаржилися журналістам одного з тернопільських видань на те, що протягом кількох днів з їхньої прибудинкової території не здійснювали вивезення побутових відходів. Проїзду сміттєприбиральної техніки перешкоджали траншеї, вириті забудовником, який неподалік від вказаної території здійснював будівництво. Нагадаємо, що за результатами обстеження, проведеного комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень на земельній ділянці на вул. Живова, 45,  було складено відповідний акт та нараховано відновну вартість зелених насаджень, що підлягають видаленню.  Власник земельної ділянки Васильчишин М. Б. має усю відповідну документацію для здійснення робіт, зокрема декларацію про виконання будівельних робіт, видану інспекцією Держархбудконтролю у Тернопільській області від 22.09.2014 року.

Як повідомив директор господарського ТОВ «Мрія» Михайло Лучко, після виникнення вказаної проблеми із вивезенням сміття із прибудинкової території на Живова, 6,  забудовник пообіцяв ліквідувати розкопки, що перешкоджали руху сміттєприбиральної техніки.

У ДП «Альфатер», представники якого надають послугу з вивезення сміття мешканцям вказаного будинку, пообіцяли, що відразу по усуненні перешкоди заберуть наявні відходи. Однак представники фірми-забудовника, з вини якого виникли незручності для мешканців, протягом одного дня (у понеділок, 8.12) не лише усунули траншею  на дорозі, але й вивезли побутові відходи даного будинку.

Нагадуємо тернополянам, що у разі виникнення проблем, що стосуються діяльності житлово-комунальної галузі міста, варто звертатися у підприємство, яке обслуговує вашу прибудинкову територію або до управління житлово-комунального підприємства, благоустрою та екології ТМР (вул. Коперника,1, тел. 52 58 48). Також для того, аби проінформувати про наявність певних проблем на вулицях Тернополя можна скористатися спеціально створеним для цього сервісом «Відкрите місто» або описати наявну проблему на сторінці управління у ФБ.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Продовження “зеленого прориву” по-тернопільськи

Обласний прокурор Гулкевич знайшов крайнього