Аварія на гривню, а наслідки на кілометри і втрачені години (відео, фото)

Поділитися

Сьогодні, близько 15 години у Тернополі, під залізним мостом біля “6-го магазину” трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій трактора “збив” задню фару в автівки Chevrolet. У фарі утворились незначні пошкодження. Водій трактора вважав винним водія іномарки, а молодий шофер очікував на приїзд даїшників. Поки водій трактора лаявся з журналістом “Про все” для чого це все знімаєте, пояснював начальству по телефону чому досі не приїхав, тисячі тернополян змушені були провести час у кілометрових пробках, які розтягнулися з масиву “Сонячний” до Центру.

Благо, досвічені водії маршруток і тролейбусів самі “розрулили” ситуацію. Поки журналіст “Про все” фотографував, повз місце ДТП проїхала не одна машина правоохоронців, з вулиці Чехова виїхав не один патруль ДАЇ.

До чого це все пишемо? З одного боку українців переконують у благах цивілізації, необхідності страхування автомобілів, а з іншого роблять все, щоб відштовхнути від цивілізованих норм. Здавалось би, 50 доларів і не треба собі нерви їсти і час втрачати… А ви як гадаєте?


avaria_15 avaria_14 avaria_13 avaria_12 avaria_11 avaria_10 avaria_09 avaria_08 avaria_07 avaria_06 avaria_05 avaria_03 avaria_02 avaria_01

0

22-23 січня на річці Стрипа тривали пошуково-рятувальні роботи

Леонід Бицюра сховав символ Майдану до шафи (відео, фото)