Через високу температуру дівчинка захлинулася блювотними масами

Поділитися

Повідомлення про смерть немовляти поступило на пульт чергової частини Борщівського райвідділу внутрішніх справ від чергової медсестри швидкої допомоги районної лікарні. Медик констатувала смерть 6-місячної дівчинки.

 Як повідомив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей в області Петро Тихович, смерть дитини ймовірніше сталася через халатність батьків. Малолітня дівчинка впродовж двох днів мала високу температуру, однак мати легковажно поставилася до лікування дитини. Лише на третій день до хворого немовляти викликали педіатра. Лікування не надто допомагало, а мати не поспішала звернутися за допомогою в лікарню до кваліфікованих спеціалістів.

В результаті, через високу температуру дівчинка захлиснулася блювотними масами. Лікарі швидкої допомоги, котрі прибули на виклик, уже не могли нічим зарадити немовляті.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом смерті дитини правоохоронці проводять ретельну перевірку. Якщо провину матері доведуть, 26-річну жінку притягнуть до відповідальності згідно ст. 166 Кримінального Кодексу України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2-х до 5-ти років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Шахраї шукають свої жертви через Інтернет

На Тернопільщині шахрайська оборудка закінчилася судовим вироком