Корчмарі Тернополя підмінюють українські традиції алкогольною пропагандою

Поділитися

Обираючи партію “Свобода” до Тернопільської міської ради у 2010 році, краяни раділи, що хоч одна політична сила виступила з антиалкогольною позицією. Тягнибоківці обіцяли заборонити продаж пива в парках і на вулицях нашого міста, під час святкувань, зокрема й Незалежності України та Дня міста. Про це особливо торохкотів тоді ще депутат міської ради Михайло Головко. Але не минуло й кількох тижнів, як депутатику закрили рот комунальним приміщенням для його громадської антиалкогольної організації. І полилося пиво й горілка в Тернополі повноводними ріками. Особливо прикро вразили краян шинкарі, які організували п’янку на Театральному майдані.

Згодом акцію для випивох перенесли в залишки парку імені Тараса Шевченка.

Днями тернополянин Роман Задорожній  описав свої враження від так званої ідеї відродити свято Маланки у файному місті.

“Відродження традицій на старий новий рік?

Можете називати мене, як собі захочете та закидати шкурками від мандаринок, але нічого не зрозумів з такого відродження.
Файні(?) ресторації знову заставляють думати про них гірше ніж вони є насправді. Саме вони будуть ще однією причиною не зле пабухать поміж святами. А чом би й ні? Може з моєї критики знову визріє задум зібрати по 1000 грн для потреб АТО?)))

Мушу визнати, що ідея відновлення Маланки на наших теренах, то дуже круто, але це має робитися етнографічними методами, а не незрозумілими гульнями.

Щоб не бути голослівним – зачепило фото Буковинської (а саме Красноїльської) Маланки, яке жодним чином не зачепає наші краї, раз.
Похід Маланок поміж ресторанами? Два))
Козацька рада – спонсор? Водка фореве! Таку рекламу ніколи не назву горілкою. Три.

А ще соромно за знайомих, які це поширюють. Якщо вже в Горошовій та славна Маланка таки вмерла, то витратьте час і з’їздіть на Буковину, наприклад.

 

Центр Тернополя перетворили на велику “бухайлівку”

***

Найбільша п’янка Тернополя переноситься з центру у залишки парку імені Шевченка

Теракт Правого Сектора в Московском торговом центре

У Підгайцях особливий вертеп (фото)