Нарешті нардеп з Тернопільщини “проснувся” і проведе перший прийом громадян

Поділитися

Про нардепа-порошенківця з Тернопільщини Миколи Люшняка жодної вістки з Верховної Ради. Так, ніби й не обирали мешканці Теребовлянського, Бучацького, Монастириського і Гусятинського районів свого мажоритарника-нардепа.

Хоча перед виборами уродженець Бережан  у своїй передвиборчій програмі обіцяв чимало: запровадити проведення переатестації державних службовців керівного рівня через поліграф (детектор брехні). Про цю ініціативу поки жодного звуку. Як і про те, що у своїй програмі Люшняк обіцяв ініціювати запровадження народне вето та народний вотум недовіри. Громадяни на референдумі нібито зможуть скасовувати рішення органів влади та місцевого самоврядування, а також відправляти у відставку голову місцевої держадміністрації, керівника міліції і податкової, прокурора, суддю.

Чи добився Люшняк введення на законодавчому рівні соціального внеску для агропідприємств – також загадка, оскільки після виборів нардеп не провів жодної прес-конференції, не повідомив офіційно чим займається. Його навіть в сесійній залі ні не видно, ні не чути.

Але найрезонанснішу для Тернопільщини обіцянку – виключити державні компенсації аграрних компаній Люшняк поки навіть не згадує.

Ми б теж не згадали про Люшняка сьогодні, якби не оголошення про старт роботи Люшняка на своєму окрузі аж через стільки часу: як відомо, вибори до парламенту відбулися у жовтні 2014 року, запрацювала Верховна Рада 27 листопада, а “роздуплився” Люшняк аж через два місяці – 22 січня 2015 року.

Шановні друзі, 22 січня 2015 року ( попередньо) у приміщенні Бучацької районної адміністрації розпочне роботу громадська приймальня народного депутата Верховної Ради України від округу N: 166 (Гусятин, Тереблвля, Бучач, Монастириська) Люшняка Миколи Володимировича. Прийом громадян буде вестися особисто народним депутатом з 9.00 до 17.00. Запрошуються всі хто має питання , пропозиції, скарги до місцевої влади, медицини, освіти і т.д. Ваші пропозиції будуть розглянуті, а проблеми району чи особисті будуть вирішені в межах компетенції депутата Верховної Ради. Для уточнення інформації, що стосується прийому громадян, чи прийому в інших районах округу звертатися за тел. 0688944993

Уявляєте, шановні виборці, ви прийдете, а ваш обранець знайде собі якусь терміновішу роботу?

 

Пане Притуло, думка коміка і естрадного циркача, повірте, мені не цікава

Петро Антонюк з Чорткова рекомендує не купляти у магазині опалення “Buderus”