Володимир Муц:”Все для Фронту – все для Перемоги” для спасіння нашого міста від Надальщини

Поділитися

Сьогодні відбулося засідання 55-ї сесії Тернопільської міської ради. У ході пленарного засідання слово мав Володимир Муц, голова фракції «Представництво Тернопільщини». Депутат заявив:

– Шановний Сергій Віталійович, депутати, преса, тернополяни. Взяти слово мене змусила ситуація, яка безперервно повторюється від сесії до сесії:

– це систематичне порушення регламенту міської ради;

– формування та затвердження порядку денного сесії;

– вибірковість запрошення голів фракцій на погоджувальну раду;

– кнопкодавство депутатів, які входять в більшість Надала;

– розгляд на сесіях міської ради більшості проектів рішень «шкурних» питань, в той час коли на фронті гинуть кращі сини нашого краю.

Вдумайтеся шановні колеги, тернополяни, журналісти, тільки на сьогоднішній сесії з 161-одного питання порядку денного, 138 «шкурних» особистих питань міського голови та його оточення, а якщо висловитися одним словом – ці питання Надальщини.

Які набивають їхні особисті кишені, а не допомагають родинам загиблих, які захищають нашу неньку Україну від загарбника.

Ми розуміємо, що прокуратура на всі ці речі закриває очі, вона не виконує своїх повноважень які надала їм Конституція, гарантом якої є – наш Призедент, який об’явив на всю країну Стоп корупції, вакханалії.

Також ми дуже добре усвідомлюємо, що прокурор міста залишився нам у спадок від режиму Януковича, який курс молодого бійця по імітації боротьби з корупцією пройшов на своїй рідні Кременечинні, за що сам ледь не сів в тюрму ще при режимі Януковича.

Тому ми просто забовязанні, звернутися до Генерального Прокурора на сесії міської ради, щоб він змусив свого підлеглого виконувати свої повноваження. А для того, щоб не витрачати ваш час після свого виступу по бажанню можу надати вам відповіді по моїх зверненнях, по фактах, розкрадання комунального майна.

Шановні тернополяни, журналісти, депутати, щоб покінчити з явищем тотального грабунку і вимивання грошей з бюджету нашого міста. Наша фракція «Представництво Тернопільщини», єдина заявила, що вона в опозиції до міського голови і його команди.

Я, як її голова інформую Вас про створення оргкомітету за адресою вул. Сагайдачного 1, 4 поверх.

По підготовці проведення постійно – діючого, інформаційного форуму на час війни, та нашої перемоги, під назвою:
«Все для Фронту – Все для Перемоги» по спасінню нашого міста від Надальщини.

В цьому форумі будуть приймати участь всі кому не байдужа доля нашого міста, краю, неньки України.

Слава Україні!!!

Комунальники кажуть, що міліція бреше

Командири мають показувати особистий приклад і йти першими