Молодого бережанця затримали за торгівлю наркотиками

Поділитися

20-річного жителя райцентру за підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин затримали оперативники Бережанського райвідділу внутрішніх справ спільно з співробітниками відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції.

Молодик сам зловживав марихуаною і продавав наркотичне зілля іншим.

Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Володимир Строїч, юнак ніде не працює й вирішив підзаробити й на інших любителях марихуани.

Клієнти замовляли наркотики по телефону і щойно надходило замовлення – товар доставляли у домовлене місце.

Продовжувати здійснювати протиправне діяння бережанцю завадили правоохоронці. Під час чергового збуту марихуани міліціонери затримали наркоділка. У ході особистого огляду оперативники вилучили у зловмисника згорток із забороненою подрібненою наркосировиною вагою 20 грам.

Хлопця затримали в порядку статті 208 КПК України та доправили у райвідділ. В ході слідства міліціонери провели санкціонований обшук помешкання затриманого під час якого виявили і вилучили ще 200 грам марихуани та саморобний пристрій для куріння наркозілля.

Наразі кримінальне провадження щодо підозрюваного розпочато за частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотовару. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Робота для юристів на Тернопільщині: Міністерство юстиції України оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Допомогти сформувати сухпайки для правоохоронців в зоні АТО просить керівництво обласної міліції