Допомогти сформувати сухпайки для правоохоронців в зоні АТО просить керівництво обласної міліції

Поділитися

Більше сотні співробітників тернопільської міліції поїдуть найближчими днями на схід держави, аби замінити там своїх колег. Завдяки волонтерам та благодійникам міліціонери відправляються на схід у повному обмундируванні.

Однак грошей, на закупівлю необхідних продуктів харчування для формування сухпайків, не вистачає. Для проведення першої хвилі ротації необхідні продукти керівництво обласного управління взяло в борг на одній з гуртовень міста.

Невдовзі зведений загін працівників міліції та батальйон міліції «Тернопіль» знову вирушить у зону проведення антитерористичної операції, а продуктів харчування недостатньо.

Правоохоронці Тернопільського обласного управління міліції звертаються до підприємців, аграріїв та інших благодійників забезпечити бійців сухпайками (чай, крупи, тушонки, згущене молоко, консервація та ін.).

Якщо ви маєте можливість і бажаєте допомогти, звертайтеся до обласного управління міліції за адресою: м. Тернопіль, вул. Валова, 11 або телефонуйте за номерами: (0352)27-14-18, (098)586-62-98, (097)523-61-80.

Кошти можна перерахувати і на Тернопільський обласний благодійний фонд «Правопорядок»:

р/р 26007060726896

ТФ ПАТ КБ «Приватбанк»

МФО 338783

код 26024950

Призначення платежу: благодійний внесок, без ПДВ.

 

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Молодого бережанця затримали за торгівлю наркотиками

На Тернопільщині батько, рятуючи дітей від коліс автівки, загинув сам