Шоумен Сергій Притула зробив співаку Івану Дорну “ведмежу послугу”

Поділитися

Про це Дорн заявив в інтерв’ю російському виданню “Газета.ru”, а також заявив, що єдина його політика – це музика.

Як відомо, після виступу Івана у Москві, в Україні його оголосили псевдопатріотом. Аби відбілити репутацію співака, шоумен Сергій Притула розповів, як на “російські” гроші Дорна купувалося багато необхідних речей для АТО.

Однак тепер Дорн чомусь обурений вчинком Притули. Хоча чому? Зрозуміло: одною рукою Дорн гріб бакси в Москві, а другою давав копійки на українську армію, маскуючись під патріота.

“Так. Я давав гроші волонтерам, які збирали гроші для постраждалих мирних жителів українських міст – особливо після того, що сталося в Маріуполі. У нас взагалі в зборі коштів активно бере участь вся країна, оскільки держава не може допомогти всім нужденним. У мене є можливості і бажання – я допомагаю, а що відбувається далі… про це я ніколи не замислювався. Але не всі передані мною гроші пішли на медикаменти”, – заявив Іван.

“Я попросив Сергія видалити цей пост і порозумітися. З’ясувалося, що таким чином він хотів виправдати моє ім’я: після кількох нещодавніх концертів, які я зіграв у Росії, мене на батьківщині стали називати “псевдопатріотом”. У підсумку я опинився в ідіотській ситуації: з одного боку, начебто треба порозумітися (особливо після сюжетів у російських ЗМІ), а з іншого – є небезпека, виправдовуючись, опинитися подвійно винним”, – пояснив Дорн.

До речі, Ваня запевнив, що досі не знає, чи пішли його гроші на зброю.

“Сергій тепер боїться мені чи комусь розповідати про те, як вчиняють волонтери. Точно я знаю одне – мені зробили ведмежу послугу”, – заявив артист.

tabloid.pravda.com.ua

Коломойский заявил Суркису: “Надо было всех выгнать весной вместе с Януковичем”

За хабар даїшнику доведеться відповідати