15 інспекторів Державтоінспекції Тернопільщини відбули в зону АТО

Поділитися

IMG_502812-го березня, п`ять екіпажів інспекторів ДАІ з Тернопільської області відправилися у відрядження в зону проведення антитерористичної операції. Правоохоронці виїхали щоб замінити в зоні АТО своїх колег з інших областей. Провести працівників ДАІ прийшли їхні близькі, друзі та колеги. Вони побажали правоохоронцям витримки, сміливості та успіху.

Заступник начальника УМВС України в області Олег Ляхович зазначив, що у зоні АТО працівникам ДАІ доведеться здійснювати заходи по охороні громадського порядку, забезпечувати безпеку дорожнього руху, патрулювати на блокпостах, супроводжувати спеціальну техніку та гуманітарні вантажі, тож до їх виконання необхідно віднестися з повною самовіддачею.

За традицією, священики Тернополя провели богослужіння, освятили службові автомобілі та працівників ДАІ, кожному з них надали невеликі іконки та молитовники.

Для несення служби працівників ДАІ забезпечили усім необхідним – формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, а також харчуванням та предметами першої необхідності. Допомогу в цьому надали представники «Тернопільського автомайдану»

Заступник начальника УДАІ Тернопільської області Олег Турлай побажав з честю виконати поставлені завдання та повернутися додому  живими і неушкодженими. Особливі слова вдячності він висловив приватному підприємцю Роману Марцинишину та членам його сім’ї, які надали правоохоронцям для виконання поставлених завдань автомобіль.

У Тернополі визначено учасників програми “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2015”

П’яний військовий вчинив стрілянину у кафе на Вінничині