Кернес повинен сидіти за гратами, бо він державний злочинець

Поділитися

im578x383-999c6ddd3e9f0f9fc0758201c7101518Геннадій Кернес та Михайло Добкін є дестабілізуючими чинниками ситуації на сході України, тому вони повинні бути ув’язнені. Про це в ефірі “5 Каналу” сказав в.о.голови Державної служби з надзвичайний ситуацій Зорян Шкіряк, передає УНН.

“Ми робимо все задля того, щоб всі винні у скоєнні важких злочинів сидіти за гратами. Геннадій Кернес має сидіти за гратами, оскільки скоєння ним злочинів ні в кого не викликає сумнівів”, – сказав він.

На переконання З.Шкіряка, Г.Кернес та М.Добкін є дестабілізуючими чинниками ситуації на сході України, зокрема, в Харкові.

“Це люди, які не просто є агентами Кремля, а державними злочинцями”, – підсумував він.

Нагадаємо, 26 березня Генеральна прокуратура України передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою Харківського міського голови Геннадія Кернеса та його охоронців В.Блинника і Є.Сміцького.

Нагадаємо, слідчими Генеральної прокуратури України 2 березня 2015 року Г.Кернесу повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 2 ст. 127 (катування), ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) КК України та оголошено про завершення досудового розслідування.

Як повідомляв раніше УНН, у ГПУ заявили, що станом на 4 березня 2015 року потерпілі та Геннадій Кернес вже ознайомилися з матеріалами кримінального провадження.

Геннадій Кернес судовий процес щодо себе вже назвав заангажованим і попередив, що буде боротися.

Людмила Путина: “Моего мужа давно нет в живых”

Грабіжники вбили директора Бучацького сирзаводу Михайла Дороша