Сьогодні українці змагатимуться у подоланні перешкод із жінкою на шиї

Поділитися

dbba4110f34ba6ce2069f572772d14d6У відомому гірськолижному туристичному комплексі “Буковель” (с.Поляниця Яремчанська міськрада) сьогодні проведуть IV Всеукраїнський чемпіонат з подолання перешкод із жінкою на шиї, передає прес-служба туркомплексу.

За умовами змагань, учасники повинні пройти з жінкою, що сидить на шиї, через смугу перешкод довжиною 250 метрів, біжучи, стрибаючи, перелізаючи через перешкоди і повзучи.

Дозволяється тягнути дружину в стилі пожежника і навіть догори ногами, обхопивши її талію руками, а також жінки можуть лежати на чоловічій спині, зачепившись ногами за плечі. Важливо, щоб жінка не торкалась землі ногами чи іншими частинами тіла.

Перемагає пара, яка до фінішу приходить першою.

Перепонами будуть снігові кучугури, лід і вогонь, віз із сіном, мішки з картоплею тощо.

Вага дружини повинна бути не меншою, ніж 49 кг. В іншому випадку чоловікові доведеться взяти додатковий вантаж. Як зазначають організатори, умова “перенесення дружин” досить умовна, адже на старті ніхто не питатиме в учасників підтвердження укладення шлюбу. Тому бігуни можуть нести на плечах чужих дружин, “позичених” на період чемпіонату у друзів або сусідів.

Цього разу організатори полегшують умови змагань і дозволяють учасникам бути у звичайному взутті, але обов’язковою умовою залишається наявність захисних шоломів. На переможців та учасників змагань чекають безкоштовні абонементи на катання і відпочинок у “Буковелі”, романтична вечеря на двох в одному з тамтешніх ресторанів.

У “Буковелі” такі змагання напередодні 8 Березня проводять з 2012 року, інформують у прес-службі.

Чиновника міської ради відсторонили від посади через підозру у перешкоджанні мирним акціям протесту

Маккартні відзначить піввіковий ювілей створення пісні “Yesterday” концертом у Лондоні