Спиртовиків Тернопільщини покарали на 3 мільйони гривень за незаконне використання води

Поділитися

БЕГИ-НЕ-БЕГИ...-Она-все-равно-тебя-догонит...-Последняя-Капля....Рішенням господарського суду Київської області від 29.07.2013 року у справі № 911/2002/13 задоволено позов заступника прокурора Тернопільської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області до Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт».
Так, наведеним рішенням присуджено до стягнення з відповідача збитків на суму 3 035 968, 00 грн. за порушення природоохоронного законодавства.
Не погодившись з вказаним рішенням, Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» звернулась до Київського апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, а згодом й до Вищого господарського суду України з касаційною скаргою.
Однак, 19 лютого 2015 року постановою Вищого господарського суду України касаційну скаргу Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» залишено без задоволення, що означає позов заступника прокурора Тернопільської області в особі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області задоволено у повному обсязі шляхом присудження до стягнення з відповідача збитків на суму 3 035 968, 00 грн., завданими державі внаслідок використання вод без дозволу на спеціальне водокористування.

У Тернополі одружений чоловік вбив свою вагітну коханку

Укрзалізниця до 8 березня призначила ще один додатковий поїзд з Києва до Тернополя