Цей тиждень для деяких тернополян став “днем відкритих дверей” в тернопільському відділі міліції

Поділитися

542936_1_w_570Початок тижня розпочався із припинень шквалу бійок, які спричинювали молодики на підпитку.
Першим, хто потрапив до Тернопільського міського відділу міліції став юнак, який будучи на підпитку, спричинив дебош у барі. Припинити агресію молодика змогли працівники Управління Державної служби охорони, які оперативно зреагували на повідомлення від адміністрації закладу.
Наступного дня сигнал тривожної сигналізації пролунав із продуктового магазину та відомого і відвідуваного бару. Миттєвий приїзд держохоронців на місце події дав змогу швидко владнати конфліктну ситуацію і повернути заклади до звичної роботи.
Наступним, хто потрапив в кайданки, став 23-річний тернополянин, який вечірньою розвагою зробив побиття вікон в районі «Дружба». За вчинення хуліганських дій нарядом групи затримання Управління ДСО затриманого доставленого до відділку міліції.
Невдовзі в одному з магазинів Збаража держохоронці затримали жінку, яка намагалась викрасти з магазину продукти. Затримана пояснила свій вчинок тим, що не могла втриматись перед спокусою. Тепер за свою швидкоплинну слабкість їй доведеться відповідати перед законом.
Правоохоронці, які прибули на спрацювання тривожної кнопки, з’ясували, що крадійкою виявилася 40-річна жителька Збаразького району. У своє виправдання жінка розповіла, що прийшла до магазину, аби придбати хліб. Але проходячи повз інші відділи магазину, звернула увагу й на інші продукти харчування, алкоголь і не встояла перед спокусою. Поки ніхто не бачив, вона взялась ховати продукти за пазуху та сподівалася, що залишиться непоміченою. Але на виході її зупинили працівники Державної служби охорони.
Наразі в міліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка) і проводять слідчі дії.
«Горе-крадійка» кається у скоєному та стверджує, що більше ніколи не зробить подібного.
УДСО при УМВСУ
в Тернопільській області

Украинская экспедиция в Антарктиду стартует 20 марта

Любителей пиццы ожидают приятные новости