У копичинецькій колонії визначили “авторитета”

Поділитися

IMG_9769У Копичинській виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) проведено змагання з гирьового спорту

11 березня 2015 року у приміщенні спортивного залу Копичинської виправної колонії (№ 112) відбулись змагання з гирьового спорту серед працівників Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області.
Перед початком змагань всіх учасників привітав начальник Копичинської виправної колонії (№112) полковник внутрішньої служби Дмитро Возняк.
У змаганнях прийняли участь три команди. Змагання проводились з гирями 32 кг за програмою двоборства (поштовх гир двома руками + ривок гирі одною та другою рукою без перерви для відпочинку) у вагових категоріях: до 63 кг; до 68 кг; до 73 кг; до 78 кг; до 85 кг; до 95 кг; понад 95 кг. Вправи виконувались у азартній атмосфері. Молоді хлопці, а вони складали більшість команд, із задоволенням підбадьорювали товаришів, вболівали один за одного та раділи перемогам.
В результаті змагань почесне перше місце зайняла збірна команди Чортківського слідчого ізолятору, друге – команда Збаразької виправної колонії (№ 63) і третє – Копичинська виправна колонія (№ 112).
За результатами проведених змагань буде сформована об’єднана команда від управління ДПтС України в Тернопільській області для участі у змаганнях з гирьового спорту серед працівників ДПтС України.

Тетяна Демчина,
начальник відділу по роботі з персоналом
Копичинської виправної колонії (№112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Режим Путіна повалять сьогодні?

У Путіна стався інсульт