У Кременці змагались за Кубок пам’яті Героя Майдану Сашка Капіноса

Поділитися

CRIoRdNaGZwУ спортивній залі Кременецької ОГПА завершився другий за віком, районний традиційний розіграш Кубка з волейболу пам’яті Героя Майдану та України Олександра Капіноса, який організувало та провело Кременецьке ФСТ «Колос» із допомогою Кременецької районної федерації волейболу.

А розпочалися змагання напередодні, у суботу 14 березня, у зонах: Кременецькій у спортзалі лісоколеджу та почаївській – у місцевому вищому професійному училищі.

У Білокриниці змагалися 3 команди, а це господарі – колектив лісотехнічного коледжу та спортсмени з педакадемії й с. Горинки.

Натомість у Почаєві вели боротьбу аж 6 команд: місцевого ВПУ та збірна Почаєва, сіл Лідихів, Дунаїв, Лопушно й Крутнів.

Згідно положення то дві кращі команди із зон виходять у фінал, що відбувся наступного дня 15 березня, у спортивній залі обласної гуманітарно-педагогічної академії.

У результаті відчайдушної боротьби у четвірку фіналістів вийшли волейболісти м. Почаїв, ДНЗ «Почаївське ВПУ», ФСК «Колос» Горинської сільської ради та Кременецької ОГПА.

Ігри у завершальній стадії змагань проходили по коловій системі і тільки в останній зустрічі стало відомо назву команди переможця. Ним став колектив фізкультури господарів місцевої педакадемії, який у важкій боротьбі здолав горинчан. На третьому та четвертому місцях представники Почаєва та Почаївського профучилища.

Колектив-переможець та призери були відзначені командними грамотами, а гравці педакадемії – медалями й дипломами. Волейболісти ОГПА отримали перехідний кубок-красень.

Типовий Кременець

Коломойський знищив своє політичне майбутнє хамством до журналіста

Як “Дніпро” переграв “Аякс”