Заправки у Тернополі та інших містах України

Поділитися

zaprЯндекс у партнерстві із #ПриватБанком і #MasterCard запускає Заправки — мобільну програму для пошуку АЗС неподалік та оплати пального просто зі смартфона. Яндекс.Заправки вперше з’явилися в Україні, в інших країнах такої програми у Яндекса немає.

Щоб скористатися #Яндекс.Заправками, потрібно прив’язати до програми картку Visa або #MasterCard будь-якого банку. Це працює так: користувач вибирає АЗС, номер колонки і тип пального, а потім зазначає суму, на яку хоче заправитися (не менше 50 гривень), або об’єм (мінімум 5 літрів). Після того як оплату буде завершено, паливний пістолет на вибраній колонці розблокується — і можна заправлятися. У Яндекс.Заправках вже є або буде доступно протягом місяця близько 40 #АЗС у Тернопільській області, а всього по країні — понад 1000 АЗС великих мереж. Найближчим часом кількість доступних у Заправках станцій продовжить збільшуватися.

“У Яндекса є кілька програм для автомобілістів. Насамперед це дуже популярні Карти та Навігатор, яким користується кожен восьмий український водій. Ми раді запустити ще один сервіс, що допоможе заощадити час на такій простій дії, як заправляння машини”, — говорить керівник Яндекс.Заправок Ілля Лейрих.

Оплата пального у програмі відбувається за допомогою технології, розробленої ПриватБанком. Власники карток MasterCard ПриватБанку під час використання Яндекс.Заправок отримають бонус: за кожен літр, придбаний у програмі за допомогою такої картки, користувачеві буде перераховано одну гривню на рахунок “Бонус Плюс”. Загальний бонусний фонд становить 100 000 гривень.

“Інноваційні технології та рішення допомагають створювати світ без готівки, і цей проект — тому підтвердження, — говорить Сергій Францишко, віце-президент із розвитку бізнесу представництва MasterCard Europe в #Україні. — За допомогою Яндекс.Заправок українці зможуть платити за бензин у мобільній програмі, аналога якій немає на ринках країн СНД. Це стало можливим завдяки надійним і відкритим до нового партнерам — Яндексу і ПриватБанку”.

“Ми раді, що наша технологія безконтактного заправляння стала частиною комплексу унікальних сервісів Яндекса для автовласників, — зауважує заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. — Програма Яндекс.Заправки дозволить українським водіям у реальному житті користуватися технологіями майбутнього”.

Яндекс.Заправки доступні для платформи Android (а протягом тижня з’являться і для iOS) двома мовами: українською і російською.

«АЛЛО» набирает сотрудников со знанием «законодательства ЛНР и ДНР»

Працівники фіскальної служби області виявили 1345 трудових нелегалів