Марія Бурмака на велосипеді з Києва потрапила у Бельгію

Поділитися

ACH_2053Днями українська співачка Марія Бурмака зняла кліп на пісню «Ти. Інша версія». Ідея відзняти відео на композицію «Ти» народилась рівно рік тому. Тоді разом із режисером Владом Кочатковим співачка поїхала до старовинних бельгійських міст: Брюгге та Гент, щоб реалізувати творчу задумку – показати романтичну і трохи сумну історію у серці старовинної Європи.
Було відзнято достатньо матеріалу, але події не давали повернутись до задуманої ідеї, та й не так багато місця було для лірики та романтики протягом минулого року.
«Минув рік, знову прийшла весна, знову зацвіли каштани в найпрекраснішому місті світу і захотілося чогось дуже світлого і позитивного, переконання , що все буде добре, що радість і романтика обов’язково повернуться в наше життя, – розповідає Марія Бурмака. – Я подивилась назад і зрозуміла, що після того, що ми пережили, багато почуттів здаються не такими вже й важливими, аби хвилюватися через них. А любов, вона або є, або її нема. Якщо вона є, то вона –вічна. І вона скрізь: розлита в повітрі, у небі, у сонячних променях, у вітрі, що плутається у волоссі. Не треба дивитись назад, треба йти вперед! Берегти кожен день, закохуватись, радіти, сміятись , робити помилки, але головне – не боятись і не зупинятись. Тому я написала зовсім іншу мелодію до цієї пісні, назвала її «Ти. Інша версія», сіла на велосипед і поїхала Києвом, а Київ – це найпрекрасніше місто у світі, особливо навесні».
З самого ранку, а зйомки розпочались о 5-й годині на Андріївському узвозі, артистка сіла на велосипед, увімкнула музику та поїхала кататись вуличками Києва. Зустрічала багато привітних людей, отримувала в подарунок квіти, переїздила Дніпро по пішохідному мосту, щосили крутила педалі на бруківках та фотографувалась із перехожими.
«Я виклала обидві версії півні («Ти» та «Ти. Інша версія») на своєму профілі у ФБ і саме мої прихильники у більшості проголосували за «Іншу версію», – каже Марія. – І тоді я зрозуміла, що ми не перестали радіти весні та сонцю, що ми маємо самі дарувати радість, світло і любов. Цього хочеться зараз всім, не тільки мені. Щодня і щохвилини. Бо у нас немає мільйона років у запасі. Життя коротке і треба радіти кожному моменту».
В кліпі в ролях випадкових зустрічних знялись музиканти Марії Бурмаки: хлопець на велосипеді – перкусіоніст Орхан Агабейлі, вуличний музикант – бас-гітарист Олександр Друкер, закохана пара з дитиною – гітарист Олексій Боломса з дружиною Христиною та 3-місячною донькою Ванессою. А також в ролі танцюючого міліціонера знявся хіп-хопер Дмитро, який не в групі… поки що)

Пісня “Комбат Маруся” завойовує інтернет (відео)

У Тернополі вшанують пам’ять Слави Стецько