Тиждень подружжя в Україні та Тернополі

Поділитися

64988323«Потреба бути коханими і любленими є основною емоційною потребою людини. В ім’я любові ми освоюємо гірські вершини, перепливаємо моря, перетинаємо пустелі і переносимо нечувані труднощі. Без любові гори стають неприступними, моря – мертвими, пустелі – нестерпними, а труднощі – нашим вироком.”
© Гарі Чепмен

В рамках Тижня Подружжя в Україні та в Тернополі відбудуться такі заходи:
-17.05 о 11.00- лекція на тему: «Тренінг з формування здорового способу життя молоді: моє тіло-гідне та цінне», акушер-гінеколог Іванна Наконечна.
З метою формування репродуктивної культури молоді.
Для учасниць проекту для дівчат-підлітків «Я-цінна. Я-гідна. Я-особлива»,
автор проекту- лікар психотерапевт Марія Хомів,
у ДР «Мамонт», Майдан Мистецтв 3.

-14.05 о 15.00- презентація програми «Подружня порадня». З ціллю збереження життя сім’ї та дару життя, у консультативному центрі руху за життя (ГО)»Колиска життя», вул. Сагайдачного, 14.
Запрошуємо журналістів та тернополян.

-16.05 о 10.30- бесіда на тему: «Навчання основам свідомого батьківства і планування сім”ї.» З метою впровадження дружніх до сім’ї підходів.
Запрошуються подружні пари.
Проводять працівники Консультаційного центру руху за життя «Колиска життя»: Ірина Дригуш та Людмила Богуцька.
Вул.Сагайдачного 14. Катехитичний клас Архикатедрального Собору.
-17.05 о 18.00- З ціллю сприянню усвідомленню цінності сім’ї, і важливості справжніх стосунків, запрошуються закохані, та сімейні пари на теплий вечір.
На Вас очікують семінар-практикум від психотерапевта Марії Хомів на тему: «Маленькі секрети Високих стосунків» ; чаювання та смакування під романтичну музику піаніно; флеш-моб для пар «Кохання – не мильна бульбашка»; любовна пошта; перегляд короткометражок про любов; фото найкращих моментів вечора; незабутня атмосфера, розвиток, ресурс, натхнення і позитивні емоції!
У ДР «Мамонт».Вартість участі 180 грн. з пари. Лише попередній запис , 067 9424245, 42-42-45, 067 9998452.
Використано власні ідеї та ідеї з банку ідей Тижня Подружжя в Україні http://www.marriageweek.in.ua
-18.05 о 19.00- лекція на тему” Нерозривність подружжя», о.Мартин Хомів, Вул.Сагайдачного 14. Катехитичний клас Архикатедрального Собору.
З метою усвідомлення цінності шлюбу.

-Найкращий сімейний форум Тернопільщини” Сімейка”, запрошує дітей взяти участь у конкурсі про сім’ю “Сімейка 2015”.
Ми знаємо що ваші дітки чудово вміють малювати крейдою, олівцями, фарбами, ліпити з пластиліну, вишивати, робити листівки, і т.і .
Запропонуйте їм зробити це на тему сім’ї. Ми впевнені що це будуть чудові роботи.
Конкурс розпочинається 12.05 і триватиме до 25.05.2015
Деталі участі на : http://forum.mamusi.org.ua/posting.php?mode=post&f=116

-Для тих, хто не зможе долучитись, щоб допомогти парам в збудуванні гармонійних взаємовідносин у шлюбі, щоб підтримати родини, які шукають ключі для відновлення стосунків і хочуть зберегти любов, щоб знайти щастя та об’єднати сім’ю для проведення цікавого та корисного спільного часу разом, є можливість переглянути записаний вебінар за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=q98_hBcJMQM

У Тернополі вшанують пам’ять Слави Стецько

Відлуння свинцевих громовиць