Чемпіон WBC з боксу М.Котто нокаутував суперника та заробив 17 млн доларів

Поділитися

987bb261034a048f2f2d9947795dcd90a2684f58У Нью-Йорку чемпіон світу в середній вазі за версією WBC Мігель Котто провів перший захист титулу в поєдинку проти екс-чемпіона світу Даніеля Гіла (31-3, 16 КО) та заробив порядку 17 мільйонів доларів, повідомляє  ESPN.

У четвертому раунді в розміні Д.Гіл пропустив лівий з боку від чемпіона, опинившись у важкому нокдауні. М.Котто кинувся на добивання і знову відправив Д.Гіла на настил рингу. Піднявшись, Д.Гіл дав зрозуміти, що не готовий продовжувати поєдинок, і рефері зафіксував перемогу чемпіона технічним нокаутом.

Цей виграш став 40-м для М.Котто (33 – нокаутом) при 4 поразках. Він вперше захистив титул чемпіона світу, завойований рік тому після сенсаційної перемоги над аргентинцем Серхіо Мартінесом. Майже річна перерва у виступах, пуерториканець пояснив лікуванням і турботою про здоров’я.

Зазначимо, що бій з Д.Гілом став першим для М.Котто в рамках великого контракту з промоутерською компанією “Roc Nation”, за яким за три поєдинки він отримає в цілому 50 млн доларів. Таким чином, за поєдинок з австралійцем М.Котто заробив близько 17 млн доларів. Це рекордна угода в сучасному професійному боксі, за винятком угоди на бій між американцем Флойдом Мейвезером і філіппінцем Менні Пак’яо.

Додамо також, наступний поєдинок М.Котто може провести проти мексиканця Сауля Альвареса, який стане одним з найбільш високооплачуваних в останні роки.

Как вырастить ананас из купленного в магазине плода

За добу в зоні АТО загинуло 8 українських бійців