“Тампа-Бей” вийшла вперед у фінальній серії Кубку Стенлі

Поділитися

tampa-bey_v_pervoy_vstreche_kubka_stenli_ustupila_chikagoХокеїсти “Тампа-Бей Лайтнінг” в гостях мінімально здолали “Чикаго Блекгокс” і вийшли вперед у фінальній серії Кубку Стенлі, повідомляє сайт НХЛ.

Активний пресинг гравців “Тампа-Бей” після стартової сирени завершився швидким голом правого крайнього нападника Райана Келлахена вже через п’ять хвилин від початку гри.

Після голу активність “Лайтнінг” зменшилася настільки різко, що за наступні 13 хвилин гравці не змогли завдати жодного кидка по воротах суперника.

Нарешті, удача посміхнулася “Яструбам” і на 15 хвилині першого періоду Бред Річардс зрівняв рахунок у більшості.

Будучи на синій лінії, він прицільно запустив шайбу по воротах. Воротар Бен Бішоп зачепив її пасткою, але захопити снаряд повністю не вдалося.

“Чикаго” додав у напористості на самому початку заключної 20-хвилинки, що призвело до голу Брендона Саада 1:2.
Микита Кучеров, який увійшов в зону, витягнув на себе двох гравців і з-за воріт віддав точний пас на Палата і Ондржей зрівняв рахунок у поєдинку на початку заключного періоду.

Переможне слово залишилося за “Блискавками”. Майже за три хвилини до кінця гри Седрік Пакетта встановив рахунок 3:2. Хедман увійшов в зону атаки, виждав і точно віддав пас на Пакетта, який відправив шайбу між ніг Кайлу Каміскі прямо в сітку воріт 3:2.

Залишок поєдинку цілком очікувано пройшов нервово для обох команд, проте, навіть зняття воротаря не допомогло “Чикаго” виправити ситуацію.

Таким чином, “Тампа-Бей” вийшла вперед у серії до чотирьох перемог – 2:1.

Варто відзначити, що “Чикаго” поступився на своєму льоду всього вдруге в цьому плей-офф.

Нагадаємо, що четверта зустріч цих команд відбудеться 11 червня також на льоду “Яструбів” в “Юнайтед Центрі”.

У Бережанах відбудеться книжковий фестиваль “У храмі книг”

У Бережанах пора змінювати спосіб збирання сміття чи владу?