У Тернополі й далі діє беззаконня ДАЇ?

Поділитися

Як кременецькі даїшники займаються “розбоєм” на дорозі ми вже демонстрували минулого тижня.

Як грали “варятів” тернопільські даїшники – відомо на всю Україну з давніх часів, ще коли був “Дорожній контроль”..

Цікаво, чи щось змінилося після Революції Гідності? Чи як тільки пристрасті вляглися, “полелителі полосатої палочки” знову взялися за старе?

***

Для прикладу, у серпні 2012 року водій mobikkom описав так ситуацію:

рухався по автодорозі смт.В.Березовиця (навпроти бару Ахтамар), в напрямку м.Тернопіль. Був зупинений інспектором Павлів Іваном Євстахійовичем.На відео видно як ДАЙ приставив руку до головного убору і забув де він працює,як його звати,яка в нього посада,потім втратив зір,бо на відео видно,що я був пристебнутий ремнем безпеки.А через декілька секунд,втратив дар слуху.І накінець пішов питати напарника ,,Суть скоєного правопорушення”,так не повернувся,а можливо заблудився……..

То й же водій вже у січні 2015 року, коли нова влада вже керувала майже рік, описав як нічого не змінилось в правоохоронній сфері:

Під час зимових св»ят Інспектор ДАІ адмінпрактики в Тернопільській області Фурка,вирішив підзаробити разом із своїм напарником,також з інспекторем із адмінпрактики.

Після Люстрації і звільнень слугів Януковича можливо щось молоб змінитись.Але нажаль Люстрація ДАІшників в Тернопільській області не лякає,продовжують робити те що досконало вміють,розводити людей на гроші,а якщо у них є якісь недостатки в роботі,починають розказувати про АТО,тобто як вони там воювали і т.д…
Нажаль нікому нецікаво як вони себе поводять на дорозі з водіями,хоча герой нашого випадку зовсім немає навиків роботи з водіями на автошляхах Тернопільщини,адже від інспектор з адмінпракити.В його обов»язки входять інші завдання.В цьому випадку він вирішив собі підзаробити в такий складний час,пояснюючи це тим,що в нього сімейні проблеми.Стара привичка ніяк покинути його неможе,бо завжди все проходило,всі свої проблеми вирішував за рахунок людей,яким присягав.
Неможливо було повірити що таке може мати місце,оскільки начальник ДАІ в Тернопільській області,часто збирає пресконференції,круглі столи,звітує перед громадою.Запевняє що в нього все на контролі

Тернопільські руфери залізли на Катедральний собор (відео)

В Озерній та Новосілках масово загинула риба