Як заступник мера Тернополя відпочивав на “дальньому пляжі” (фото, відео)

Поділитися

fotoЗаступник мера Тернополя Владислав Стемковський відпочивав цієї неділі на “дальньому пляжі”. Чиновник, на якого “списують” мільйонні афери з прибирання міста, ремонту доріг і благоустрою, не ніжився на сонці десь в Туреччині чи в Іспанії, а отримував сонячні ванни на комунальному пляжі. Засмага його тіла і шняжні плавки свідчила, що чоловік не так часто може собі дозволити позасмагати.

Чи задоволений якістю пляжу, стану піску і води Владислав Стемковський, можливістю добратися до пляжу – ми запитаємо при нагоді.

Наразі ж можемо поділитися власними спостереженнями: Владислав Стемковський файно бавився з дитиною, допомагав коханій, був чуйним та уважним. У той же час, чиновник намагався бути в курсі останніх новин. Його сім’я побула на пляжі доки можливо було засмагати. Завершився відпочинок тим, що Стемковський на руках поніс маля.

Жодних нянь і охоронців чи допоміжного персоналу помічено не було. Більше того, для пересічних тернополян обличчя Стемковського не є впізнаваним і він спокійно собі може відпочивати в громадських місцях.

foto2
stemkov

В Озерній та Новосілках масово загинула риба

Журналісти вшанували пам’ять колеги Володимира Кузика на турнірі “Кубок преси-2015” (фото, відео)