Народна зрада у Кременці

Поділитися

kremenec_1Тепер, моє вам шануванячко!!! Для вас, мабуть, не секрет, що вас ніхто не читає і не сприймає, тому що знають кременчани, що народна зрада, відпрацьовує гроші, які одержує від своїх господарів за люстрації. Подивимося на вас ближче. Ви не люструєте Мазура – директора медучилища, який є довіреною особою самого Януковича в Кременецькому районі і звідки їздили особи на антимайдан, а поступити в медуху, то взагалі такса 2 тисячі доларів. В липні цього року з ним закінчується контракт, давайте, докажіть, що ви не НАРОДНА ЗРАДА, «дєрзайтє». Подивимося, як ви спрацюєте у боротьбі проти злочинної влади і корупції. А я вам скажу як, а ніяк. Тому що в січні цього року, ви підходили до Мазура і вимагали 5000 доларів, щоб не люструвати, а він чоловік не дурний і записав вас на диктофон, того ви і пісяєте кип’ятком коли його бачите. А ще з того корита  могутня «весільна леді» – Ліда Мишаківська, яка маючи більшість депутатів від партії регіонів в міській раді хоче ще землі хапнути для попа Михайла, але тут Петрик з Ванжулою тільки Атовцям дають, де ж вони будуть угодні, їх же люструвати треба, а як не можете, то хоча б пообсирати.

Не було відкликано з посади ні одного депутата-регіонала, Народна Зрада, чому? Це ж легко можна зробити законними способами. Та це було риторичне питання, ми ж насправді знаємо ЧОМУ.  Голова вашого угрупування – В. Сачук взагалі все життя з алкогольної коми не виходив, а тут протверезів і до влади захотів.  Хоча, був алкоголіком, ним і остався. За Ващенком тюрма плаче, і добре, як його посадять, бо людина все життя порушує закон і навіть зараз своє морозиво возить підпільно.  А щоб брати жінку, якою б вона не була, за інтимні зони і пхати в смітник – ну це просто подонок. Головне, що перед тим, дзвонили до її батька, і казали, що хочете Зембру скинути, а Люду Варневич поставити головою суду, але вам треба фінансову підтримку в сумі 5000 доларів. Проте, Свіргун, в силу своєю жадності послав вас під три чорти, то ви її в смітник, а зараз кожний день вимагаєте зняти її з посади, а Зембру не чіпаєте, бо позолотив вам ручку, чи може тому, що як голова суду був чесним і справедливим. ГА? Всі знають Зембру, а якщо Народна Зрада не знає, то спитайте людей, хоча вам насрати на їхню думку, люди ж грошей не дають.

А одного чиновника так доїли весь час, шо аж набралися наглості всім своїм шоблом Новий Рік святкувати в його ресторані, де понапивалися до безтями і почали обговорювати свої люстрації-махінації, хто буде наступним в списку. Проте, і цей чиновник виявився хитрим і поставив приховану камеру в банкетному залі, на яку ви всі, як один і засвітилися. Все, цей чиновник став невидимий для вас, боїтеся, щоб не виставив, де ви п’яні разом зі своїми покровителями з Тернополя не так давно призначеними на високі посади своїх колег обсираєте і думаєте як їх викинути з владних крісел, щоб повністю захопити владу.

А за директора санаторію взагалі мова окрема.  Народна Зрада поставила якусь амебу зі Сходу, який не розуміє взагалі, що там відбувається, поки Ващенка жінка гроші відмиває по повній програмі. Працівники санаторію мають і відео і інші факти. Не переживайте, народнозрадівці, скоро все таємне стане явним.

А щодо Петрика і Ванжули, – розслабтеся, один 2 місяці служить в Яворові, а інший – безперестанку їздить в АТО (мушу визнати, краще б містом займався), але хлопці чесні і порядні, винні Богові душу, проте  регіоналівській системі – вони неугодні, та ще й вибори не загорами, де ви будете знов свого Раца пхати. Я розумію, – одного в Збройні сили відправили служити, іншого – посадити хочете. Відкриваєте проти них кримінальні справи щотижня, але за недостатністю доказів – закриваєте, навіть ваші наставники Сімчук і Мишаківська помогти не можуть.

А от блокувати створення Європейської площі в центрі міста, яку Петрик і Ванжула хочуть зробити для кременчан, такої навіть в Тернополі не має, то ви перші в цьому ділі. І я навіть знаю чому. Тому що кум заступника голови Народної Зради Гринюка Саши, – Пурдик Саша, сказав, краще, продамо ту землю Аваль банку, він вже про все домовився. Я от тільки одного не пойму, що ж ви будете робити з такою сумою грошей, адже ви по життю невдахи і ледарі, які нічого не досягнули і навіть такої суми ніколи в руках не тримали. А Пурдло те, взагалі не має совісті, і так продав всю землю в Кременці.

Народна Зрада, скажіть, чого, коли хлопці з міської ради подали його до суду за махінації, то ви всім своїм складом (9 чоловік) прийшля в залу суду його захищати і чинили тиск на суддів, чи може це не правда? Але Пурдик з вашої команди, а ворон ворону око не виклює.

Чому жоден член Народної Зради не взяв повістку і не пішов служити. Чому жоден депутат, а також їхні сини, шо з міської, шо з районної ради не пішли служити? Хіба ви не такі самі люди як інші. Але, може і не такі, бо інші не ходять табуном в балаклавах і не вимагають грошей… Ви всі боягузи і мерзота. Краще гадити хлопців з міської ради, щоб прикривати свої оборудки і оборудки тих чиновників, які вам відстьогують.

Нічого, скоро вибори міських голів і депутатів і тоді прості кремен чани прийдуть до влади, ті прості люди, які обтоптують пороги держустанов і їх тільки ганяють як сраного віника. А ще вернуться хлопці з АТО, от тоді постане справедливість і порядок.

А хлопцям з міської ради хочу сказати, тримайтеся, це ваш блокпост, завжди так не буде.

Дмитро Каспрук

Нардепа Побера впіймали на кнопкодавстві (відео)

Оцінка стану та сприйняття реформ в медицині