Працівники тернопільської служби охорони пропонують батькам здійснювати GPS- нагляд за дітьми

Поділитися

gr_02.11.13_mayachki_03Працівники ДСО пропонують тернопільським батькам здійснювати GPS- нагляд за дітьми…
Всі батьки турбуються про безпеку своїх дітей коли відправляють їх в школу, хвилюючись чи безпечно добрались їх чада до місця призначення. А під час канікул, коли діти не в полі зору батьків, хвилювання зростає ще більше. Саме тому, Державна служба охорони пропонує рішення цих проблем з допомогою GPS- трекеру.
GPS- трекер – це індивідуальна система супутникового стеження за допомогою якої можливе визначення місцезнаходження дитини у будь-якій точці, як в даний момент, так і в ретроспективі.
– Відправивши дитину на навчання, Ви спокійно можете йти на роботу чи займатись домашніми справами. Ви за допомогою комп’ютера зможете відслідкувати їх маршрут зі школи – додому. До того ж, батькам надається можливість самим встановити маршрут пересування дитини. При виході за дозволені межі на комп’ютері відображатиметься червоний сигнал, який вказуватиме на місцезнаходження дитини. Також у дитини, в момент відчуття загрози, буде можливість нажати кнопку термінового виклику міліції, після чого на місцезнаходження дитини приїде озброєний наряд групи затримання Управління Державної служби охорони, – розповів начальник Управління ДСО при УМВС України в Тернопільській області Олег Іващенко.
Звісно, даний прилад можна використовувати і дорослим, які за для відчуття власної безпеки, літніх батьків, знайомих, догляду за інвалідами та особами, які потребують опіки, можуть використовувати GPS контроль. Можливо використовувати супутниковий моніторинг для визначення місцезнаходження сумок, багажу, цінних речей тощо.

Маршрутка №2 відтепер буде “соціальною”

На Тернопільщині СБУ виявила плантацію конопель