Чому у Тернополі на День Незалежності монтували тролейбусну лінію?

Поділитися

11949283_1065651670112638_4551979889860721371_nСьогодні 24 серпня, яке постановою Кабінету Міністрів України визнано як вихідний – День Незалежності України, близько 10.00 год. іду я до церкви, адже як в нас годиться – такі національні свята треба починати із церкви, як зробило це і багато тернополян..
Іду значить я по вулиці Лучаківського а там працівники КП “Тернопільелектротрансу” займаються будівництвом нової тролейбусної лінії, які мають з’єднати вул. Бережанська -Лучаківського – С.Будного – Тролейбусна…про яку в місті вже стільки шуму, шо тернополяни вже неможуть дочекатись її відкриття, щоб їздити тролейбусом (“потримати інтригу відкриття”, і зробити це в кращих радянських традиціях – “все – до якогось свята прив’язати”, це наше все))) Ну чесно кажучи, це мене шокувало – на вулиці ж ДЕРЖАВНЕ, НАЦІОНАЛЬНЕ СВЯТО – ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!! а вони працюють..ну сміх та й годі чи може хтось “замахнувся” на стахановські методи і хоче отримати медаль чи грамоту??))

Почав думати – ну що їх могло змусити працювати, ще раз нагадаю, в ДЕРЖАВНЕ СВЯТО – ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!??

Можливо, не встигають в терміни – раніше ж погода не заважала, бо затяжного (не те що кілька денного, кількагодинного) дощу в місті напевне вже не було із півтора, а той два місяці, те що була спека – це ж не зовсім причина не працювати в таку погоду, ну на крайній випадок – в суботу було працювати…Може до Дня міста треба встигнути?? під фанфари і полум’яні промови міських чиновників відкрити??

Хм..може щось важливе там монтували.. та ні.. поки спостерігав.. то вони там шось тільки підстукували, підкручували..тобто ніяких масштабних робіт не проводилось.. та й поривів ліній не було видно…

Може їм інший транспорт заважає в робочі дні і вирішили зробити це в вихідний, державне свято – але на вул. Лучаківського ніколи не спостерігав величезного потоку машин що в будень, що в вихідний..ну, але друзі, не в державне свято ж – День Незалежності країни..

Хм.. може їх керівники вирішили “дати можливість бажаючим працівникам підзаробити”, “раз є така можливість”, бо знаю що є норми в підзаконних актах щодо тарифікації оплати праці, які “говорять” про подвійний оклад в разі виходу на роботу в вихідні та святкові дні при виконанні певних видів робіт і для певної категорії галузей економіки… але тоді це не зовсім раціональне використання коштів платників податків, тобто пересічних тернополян!
Чи може “добровільно-примусово” заставили..???

Та й конкретного дня відкриття в програмі святкування до Дня Міста я не бачив, щоб там було відкриття тролейбусної лінії .. та й в інтернеті не знайшов інформації із конкретною датою відкриття..самі працівники КП “Тернопільелектротрансу” при постановці такого питання не відповідали..

Які в кого думки із цього приводу?? бо для мене дивина та й годі..

Ігор Процик

У Москві паніка: євро сьогодні досяг 81 рубля, долар – 71 рубля

На тернопільському телебаченні побільшало “заслужених”