Чи переможе ФК “Тернопіль” запорізький “Металург”?

Поділитися

uW-fE76tOpE

ГОЛ! Тернополяни повели в рахунку з перших хвилин!
ГОЛ! Тернополяни повели в рахунку з перших хвилин!

Сьогодні у Тернополі відбудеться матч 1/16 Кубка України з футболу між місцевим ФК “Тернопіль” та запорізьким “Металургом”. Шанси на перемогу наших краян мізерні, оскільки старт нового футбольного сезону продемонстрував, що обидві тернопільські команди перебувають у препаскудному стані. Можливо, кубковий двобій зможе хоч трішки поліпшити настрій вболівальників надалівської команди, оскільки й “Металург” не хапає зірок з неба.

Нинішній сезон команда Анатолія Чанцеа розпочала гірше не вигадаєш – з домашньої поразки 0:6 від луганської «Зорі». Наступних два матчі теж до активу запоріжцям не віднесеш – виїзна поразка від дебютанта Прем’єр-ліги ФК «Олександрія» (0:1) та домашня – луцькій «Волині» (0:2). Лише після цього команда почала знаходити свою гру і два тури поспіль не знає гіркоти поразок. Вдвічі нічиї з однаковим рахунком 1:1 було зафіксовано в виїзному матчі проти ужгородської «Говерли» та в домашньому – проти полтавської «Ворскли».

Головний тренер «Металурга» Анатолій Чанцев так коментує невдалий старт команди в чемпіонаті: «Під кінець минулого чемпіонату деякі люди в ейфорії гадали, що можна зробити ставку на молодь, яка зараз є в команді. У нас фактично лише два гравці з досвідом – Лисицький та Старцев, тому, що Платон відновився після травми. Всі решта – молоді хлопці. Для того, щоб бути досвідченим потрібно демонструвати стабільну гру, а в нас її нема. В нас ще дуже молода команда, тож подивимося, що буде далі».

Довідка

У Тернополі +20 град. Без вітру.

Арбітр – Павло Чижевський (Києв).
Асистенти – Віктор Кравченко та Ростислав Пузанський (обидва зі Львова).
4-й арбітр – Олександр Шандор (Львів).
Делегат ФФУ – Михайло Овчар (Івано-Франківськ).
Директор матчу – Володимир Мариновський (Тернопіль)
«Металург» (запас): 1-Старцев, 24-Платон, 27-Кулинич, 26-Комлєв, 95-Попов, 97-Ігнатенко,60-Клименчук.
«Металург» (основа): 16-Шеремета, 22-Лисицький, 18-Каплієнко, 19-Корнєв, 20-Пашаєв, 6-Помазан, 44-Юсов, 25-Жураховський, 4-Татарков, 10-Гвілія, 7-Демченко.


ФК «Тернопіль» (запас): 77-Кравчук, 23-Дорі, 10-Чорний, 21-Музика, 14-Різник, 15-Гаврилюк, 20-Гром’як.


ФК «Тернопіль» (основа): 12-Чернобай, 7-Курило, 4-Атласюк, 5-Клекот, 3-Дубчак, 8-Кондзьолка-к, 9-Кіцак, 11-Полянчук, 2-Соколовський, 19-Кривий, 17-Богданов.

ymEJn_U3b7k

У номінації “За кращу наукову роботу в інформаційній сфері” перемогла книга з Тернополя

“Тернопіль” вийшов в 1/8 фіналу Кубка України