Спеціальна комісія в Тернополі перевірить квартири у будинку, де була пожежа

Поділитися

indexКвартири у будинку на вулиці Сагайдачного 1, що горів вночі, перевірить спеціальна комісія. Експерти обстежать наскільки постраждали жителі, які проживають у цьому будинку, проведуть оцінку збитків та складуть план допомоги.

Відповідне доручення підписав міський голова Тернополя Сергій Надал.

Наразі відомо, що після пожежі ніхто з місцевих жителів не постраждав. Із будинків були евакуйовані 48 мешканців, серед них 12 дітей. Усім пропонували переночувати у готелі, проте ніхто не зголосився. Більшість людей поїхали до родичів.

Також за словами заступника міського голови Владислава Стемковського, скарг на ресторан, який знаходиться на першому поверсі, до міської ради не надходило.

  • – Зараз є доручення міського голови щодо обстеження квартир у цьому будинку. Відтак була створена спеціальна комісія, яка перевірить усі помешкання і тоді вже будемо вирішувати, як допомагати людям, – розповів Владислав Стемковський. – Біля будівлі перебувала машина швидкої допомоги, однак, за словами медиків, до них зверталися люди лише із прохання поміряти тиск через хвилювання.

Причину загорання наразі вивчає інша спеціальна комісія ДСНС.

Вулицю Дружби частково перекриють через ремонт дороги

Колишній голова Тернопільської облради вже рекламується у Львові