Вулицю Дружби частково перекриють через ремонт дороги

Поділитися

28ae765f499915c39ef1df3be7c3472bУ Тернополі через ремонт частково перекриють вулицю Дружби. Роботи розпочнуть вже з  6 серпня. Триватимуть вони приблизно до 21 серпня.

Як розповідає начальник управління транспорту, зв’язку та комунікацій Ігор Мединський, через те, що рух перекриють частково, то весь транспорт зможе проїхати вулицею без проблем.

Проте, коли на цій ділянці дороги будуть стелити асфальт, то її перекриють повністю. Відтак, маршрутки та тролейбуси, які їхали по цьому маршруту, на деякий час змінять рух.

  • – У ті дні, коли стелитимуть асфальт на вулиці Дружби ми трохи змінимо рух  громадського транспорту. Маршрутки, які курсують по вулиці Карпенка та Миру, будуть їхати далі по Миру в сторону педагогічного університету, де повертатимуть на вулицю Максима Кривоноса і виїжджатимуть на вулицю Мазепи. Далі маршрутки їхатимуть по звичному маршруту, – розповів Ігор Мединський.

Тролейбуси №1 та №5 з вулиці Мазепи на деякий час не повертатимуть на Кривоноса, а будуть їхати до вулиці Бережанської, Тролейбусної і далі по маршруту.

Планують що вулицю Дружби повністю перекриють на вихідні дні, коли більшість тернополян не працюють.

 

Справа Козака: нові деталі

Спеціальна комісія в Тернополі перевірить квартири у будинку, де була пожежа