В управлінні праці та соціального захисту населення Козівської РДА виявлено втрат на суму понад 1,2 млн гривень

Поділитися

kozova_s

Фахівці Бережанської міжрайонної держфінінспекції під час ревізії Управління праці та соціального захисту населення Козівської РДА виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму понад 1,2 млн гривень.
Ревізією встановлено, що особи, які оформлені як піклувальники за інвалідами I групи чи престарілими, що досягли 80-річного віку, не здійснювали такого догляду, оскільки перебували за межами України, проте отримали від держави компенсацію в сумі 29,4 тис. грн., зберегли стаж, а з державного бюджету за них зайво перераховано Пенсійному фонду України єдиного соціального внеску в сумі 618,3 тис. гривень.
Крім цього, надання окремими громадянами недостовірних даних про свої доходи та майновий стан призвело до зайвої виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та субсидій для відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги, всього на суму понад 600 тис. гривень.
Матеріали ревізії передано до Теребовлянського МРВ УСБУ в Тернопільскій області, про її результати повідомлено прокуратуру Козівського району.
Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Новий парк у Тернополі по-надалівськи

Як Порошенко і Яценюк продавали місця у Верховній Раді