Міліція Тернопільщини розслідує погрози журналісту “України молодої”

Поділитися

1351582136_uk_molodaЗа фактом погроз журналісту всеукраїнської газети “Україна молода” Андрію Багнюку слідчий відділ Кременецького РВ УМВС України в Тернопільській області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення за ч.1 ст.345-1 КК України. Про це йдеться у відповіді заступника начальника УМВС України в Тернопільській області І.Пиняги на адресу Багнюка, яка є у розпорядженні ІМІ.

Кримінальне провадження за даним фактом було порушено 24 липня.

Як йдеться у відповіді Пиняги, на даний час у кримінальному провадженні здійснюється досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі дії, виконуются вказівки СУ УМВС.

“У разі необхідності, на Вашу думку, проведення будь-яких інших процесуальних дій, якщо такі не були проведені в ході здійснення досудовго розслідування, Ви маєте право звернутися до слідчого з клопотанням”, – йдеться у відповіді.

Також заступник начальника повідомив, що про результати досудового розлідування та прийняте рішення журналісту повідомить слідчий відділ Кременецького РВ УМВС України в Тернопільській області.

Як повідомляв ІМІ, 13 липня журналіст всеукраїнської газети “Україна молода”, член Національної спілки журналістів України Андрій Багнюк повідомив ІМІ про погрози від невідомого чоловіка, який назвався сином жінки, про яку журналіст згадав у статті “Пристрасті навколо храмів”.

Журналіст звернувся з заявою про погрози до Кременецького райвідділу МВС України та військового комісара Ю.Фещенка.

imi.org.ua

Гурт BRUTTO презентував кліп на пісню “Человек”

Тернополянин отримав травми під час переходу вулиці