На Хмельниччині демонтували три пам’ятника Леніну і два Марксу

Поділитися

iePXwuWien4Про яке відродження Української Нації може йти мова, поки підростаючі покоління змушені дивитись на пам’ятники її катам, які державне керівництво не тільки не знищує, а і потурає антиукраїнським силам у захисті цих стовпів окупаційного духу. Ми вважаємо збереження ідолів чорного лихоліття України – наругою над минулим і майбутнім нашого народу, тому 12 вересня активісти Правого Сектору перевели декомунізацію у Волочийському районі в активну фазу. Було демонтовано три пам’ятника Леніну і два пам’ятника Марксу в с. Яхнівці, с.Ожигівці, с. Копачівка, с. Лозова.

“…Зустріли активний спротив зі сторони голів сільських рад у Яхнівцях і Копачівці, та завдяки активній позиції і роз’яснювальній роботі патріотів і не численних, але свідомих мешканців району, вони здалися. У селі Лозова, що відноситься до Копачівецької сільської ради місцеві жителі самі завершили демонтаж пам’ятника Леніну. Хочу відмітити професіоналізм деяких молодих працівників міліції, які приклали максимум зусиль для залагодження конфлікту, що активно набирав обертів. Та не слід забувати, що у них є керівництво і яку воно займе позицію, поки що, невідомо.
Багато хто не розуміє, що одна з причин,чому на на нашій землі ллється кров – це те, що на ній досі стоять пам‘ятники вбивцям ”

керівник ПС Волочийськ Друг Довгий

Якщо знаєте, де ще по Волочиському районі є пам’ятники Леніну, Карл Марксу і тому подібне, пишіть в коментарі або телефонуйте за телефоном: 098 – 803 – 42 – 42; 093 – 641 – 40 – 20 – Правий Сектор м. Волочиськ.

QYzMTRprT3w E5stHI9dbg4 7pnD9zwhSZI

Неймовірна екскурсія по славному місті Борщів (відео)

Чому насправді закрили програму Шустера на 1+1