“Шахтар” програв “Реалу” на старті Ліги Чемпіонів (відео)

Поділитися

Такої поразки від донецького “Шахтаря” з розгромним рахунком 4-0 не очікував жоден “колорадський” вболівальник. “Кроти” показали, що за рівнем індивідуальної майстерності, технічності – їм ще дуже далеко. Хіба що понтами вони випереджають королівський клуб.

Звісно, необов’язковий гол від П’ятова, спина Срни та вилучення Степаненка зробили свою справу. Проте, за великим рахунком, підопічні Луческу виглядали блідою тінню на “Сантьяго Бернабеу”. А слухати недолугого коментатора на ТРК “Україна”, який викликав блювотний ефект від словоблудства на користь “Шахтаря”, було гидко.

Рахунок 4-0 на користь мадридського “Реалу” міг бути значно більшим, якби іспанці були  б точнішими.
Голи: 1:0 – Бензема (30), 2:0 – Роналду (55), 3:0 – Роналду (63-пен), 4:0 – Роналду (81) В іншому матчі цієї ж групи ПСЖ  переграв Мальме 2:0. Отож, “Шахтар” на дні турнірної таблиці. Наступна зустріч підопічних сепаратиста Ахмєтова відбудеться у Львові 30 вересня. Правда, нормальні вболівальники-патріоти не підуть підтримувати гривнею “лугандонську” команду, власник якої заробляє на крові українців. Українці перераховують вартість квитка на АТО.

З приємних моментів вчорашньої Ліги Чемпіонів – гол українського вінгера Коноплянки у ворота менхенгладбаської Боруссії. Євген вийшов на заміну на 83 хвилині та вже через хвилину забив третій гол Севільї в цій грі

real real2

Олена Абакумова: “За що любити Тернопіль, а чого вимагати від влади?”

Звідки гроші в бюджеті Тернополя?