Більше 580 тисяч платників скористалися послугами ЦОПів Тернопільщини

Поділитися

1318839223_1317106358_podatki_o_23Якісну правову податкову допомогу, оперативний прийом податкової звітності на Тернопіллі надають 17 центрів обслуговування платників при державних податкових інспекціях області.
Впродовж 9 місяців цього року ЦОП відвідали близько 583 тисячі платників податків, яким було своєчасно надано майже 57 тисяч адміністративних послуг, що значно перевищує минулорічні показники.
У 2015 році найбільшою популярністю у громадян користується послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, яку надали 33 853 фізичним особам. Послуг з реєстрації книг обліку розрахункових операцій цьогоріч було надано 4 584 разів, витягів з реєстру платників єдиного податку – 2 899 та реєстрацію платників єдиного податку здійснено 2588 разів відповідно.
Зауважимо, що працівники центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України у приміщенні ЦОП Тернопільської та Чортківської ОДПІ активно надають послуги з безкоштовної видачі сертифікатів ключів електронного цифрового підпису. У 2015 році їх отримали вже 3777 платників.
Крім того, щотижня, у вівторок та четвер, у залі Тернопільської ОДПІ в рамках електронного сервісу «Інспектр-онлайн» із платниками податків проводять відео-наради, в яких надають індивідуальні консультації. Протягом дев’яти місяців 2015 року цією послугою скористались 162 особи.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

“Громадянська позиція” в Лановецькому районі веде в обласну раду шахраїв та фігурантів стовпа ганьби в Тернополі

Вперше за декілька місяців подивилася TV-4